Νίκος Ξανθόπουλος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό που βρίσκεται στην εντατική

Ο σπουδαίος ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος δίνει μία από τις μεγαλύτερες μάχες για να γίνει καλά στην υγεία του.

Ο ηθοποιός, που έχει συνδέσει όσο κανένας άλλος το όνομά του με τις μελό ταινίες της δεκαετίας του ’60, έχοντας δίπλα του συνεχώς την πολυμελή οικογένειά του, απλώς περιμένει τη μέρα που οι γιατροί θα του δώσουν το πολυπόθητο εξιτήριο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ο 88χρονος σταρ του ελληνικού θεάτρου, του κινηματογράφου και του τραγουδιού, πριν από περίπου μία εβδομάδα εισήχθη επειγόντως σε κεντρική κλινική της Αθήνας, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας, τα οποία τα τελευταία χρόνια τον ταλανίζουν.

Την είδηση των προβλημάτων υγείας και της εισαγωγής του στο νοσοκομείο επιβεβαίωσε στην εφημερίδα και η πολυαγαπημένη του κόρη Μαρία, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε περαιτέρω διευκρινίσεις.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», λόγω της προχωρημένης ηλικίας του, οι γιατροί έκριναν σκόπιμο ο μεγάλος ηθοποιός να νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, προκειμένου ο οργανισμός του να επανέλθει στο προηγούμενο επίπεδο.

Πότε κλονίστηκε η υγεία του

Τον περασμένο Μάιο, και ενώ τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθήσει, η λατρεμένη του Εριφύλη αρρώστησε αρκετά βαριά, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί. Οι μέρες εκείνες για τον μεγάλο ηθοποιό ήταν βασανιστικές και γεμάτες άγχος. Δεν είχε όρεξη να μιλήσει σε κανέναν, να αναρτήσει κείμενό του. Ο νους του, η ψυχή του, η καρδιά του αλλά και οι προσευχές του ήταν δοσμένα όλα στη σύζυγό του. Έπειτα από μια μακρά νοσηλεία η Εριφύλη επέστρεψε στο σπίτι τους και εκεί ο λατρεμένος ηθοποιός και είδωλο της δεκαετίας του ’60 άρχισε να παίρνει και πάλι ζωή. Άρχισε να κάνει αναρτήσεις «αναγέννησης» της δικής του ψυχολογίας!

Όσοι γνωρίζουν τον σπουδαίο ηθοποιό αναφέρουν στην εφημερίδα πως η υγεία του κλονίστηκε μετά το άγχος που αντιμετώπισε με την περιπέτεια της υγείας της Εριφύλης του, της πολυαγαπημένης του συζύγου. Όλη η οικογένεια όμως ήταν εκεί στο πλευρό του όλους αυτούς τους μήνες για να του δίνει κουράγιο και δύναμη. Τόσο η Εριφύλη όσο τα παιδιά αλλά και τα εγγόνια του που ο ίδιος λατρεύει προσμένουν πως οι προσευχές τους θα εισακουστούν και ο αγαπημένος ηθοποιός όλων θα επιστρέψει στο ζεστό οικογενειακό περιβάλλον

Article inline ad #5Source link