Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση των χούλιγκαν στον Μιχάλη – Ειδήσεις

Σε βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσίασε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ φαίνεται ο 29χρονος Μιχάλης (το άτομο που προσπαθεί να διαφύγει με την μπλε μπλούζα) να δέχεται χτύπημα από ρόπαλο από ομάδα χούλιγκαν που καταδιώκει μερίδα φίλων της ΑΕΚ. Είναι οι στιγμές που οι Κροάτες χούλιγκαν, μαζί με Έλληνες συνεργούς τους ξεκίνησαν τη φονική επιδρομή έξω από την OPAP Arena

Την ώρα που οι 105 κατηγορούμενοι για τα αιματηρά επεισόδια στις 7 Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά τις απολογίες, μεταφέρονται σε 16 σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας, στη δημοσιότητα έρχονται νέα ντοκουμέντα για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Σε βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσίασε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ φαίνεται ο 29χρονος Μιχάλης (το άτομο που προσπαθεί να διαφύγει με την μπλε μπλούζα) να δέχεται χτύπημα από ρόπαλο από ομάδα χούλιγκαν που καταδιώκει μερίδα φίλων της ΑΕΚ. Είναι οι στιγμές που οι Κροάτες χούλιγκαν, μαζί με Έλληνες συνεργούς τους ξεκίνησαν τη φονική επιδρομή έξω από την OPAP Arena.

Όπως μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός, ο 29χρονος λίγο αργότερα φαίνεται στο βίντεο να βγάζει το κράνος που φορά και να κοιτά το αριστερό του χέρι. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα διανύει τρέχοντας μια απόσταση περίπου 50 μέτρων, όπου και κρύβεται στο πίσω μέρος περιπτέρου, πίσω από ένα ψυγείο με παγωτά. Είναι το σημείο όπου ο 29χρονος καταρρέει και αφήνει την τελευταία του πνοή έχοντας δεχτεί τη μοιραία μαχαιριά στο χέρι, στον πήχη.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:Source link