Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές γεμάτες ευτυχία – Galaksias Portal News

Τις πιο ευτυχισμένες μέρες της χωής του διανύουν αυτή την περίοδο η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, περιμένοντας τον… πελαργό.

Το διάσημο ζευγάρι, το οποίο βρίσκεται για διακοπές στη Φολέγανδρο, κάνει πλέον σχέδια για το παιδί που σε λίγους μήνες έρχεται στον κόσμο για να ολοκληρώσει την προσωπική τους ευτυχία.

Η Δανάη Μιχαλάκη στις 7/8 και με αφορμή τα γενέθλιά της, αλλά και την επέτειό της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, θέλησε να αποκαλύψει τη φουσκωμένη της κοιλιά δημοσιεύοντας φωτογραφία της με μπικίνι από την παραλία.

«Σήμερα γιορτάζω γενέθλια και επέτειο γάμου. Φέτος όμως γιορτάζω τριπλά! Γενέθλια, επέτειο και ερχομό.. μπιζελιού!» έγραψε η Δανάη Μιχαλάκη.

Η οικογένεια του ζευγαριού ανυπομονεί για το εγγόνι που έρχεται! Ο Γιώργος Μιχαλάκης, ο πατέρας της Δανάης Μιχαλάκη έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της κόρης του στην εφημερίδα Real Life και την Κορύνα Μανταγάρη: «Καλώς να ορίσει! Μας φέρνει μεγάλη χαρά και σφραγίζει την ευτυχία των παιδιών», ανέφερε.

Η εγκυμονούσα ηθοποιός τα τελευταία 24ωρα έκανε τις νέες της αναρτήσεις στο instagram δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τις απογευματινές της εξόδους.

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου συνεχίζουν τις διακοπές τους.

To άρθρο Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές γεμάτες ευτυχία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Source link