Νέες υποψηφιότητες για τον συνδυασμό του Μιχάλη Καραμαλάκη – Ειδήσεις

Ο συνδυασμός «Ηράκλειο, η Πόλη μας» την ώρα που οι συναντήσεις και οι επαφές του Υποψήφιου Δημάρχου Μιχάλη Καραμαλάκη συνεχίζονται με αμείωτη ένταση

Νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Μιχάλης Καραμαλάκης.

Ο Μανώλης Στεφανάκης στον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας»

Ακόμα μια υποψηφιότητα ανακοινώνει η παράταξη «Ηράκλειο, η Πόλη μας» με Επικεφαλής τον Μιχάλη Καραμαλάκη. Ο λόγος για τον Μανώλη Στεφανάκη, μηχανικό αυτοκινήτων στο επάγγελμα και Πρόεδρο του Συλλόγου Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής Αυτοκινήτων.

Κατά τη συνάντησή τους αντάλλαξαν απόψεις πάνω σε θέματα καθημερινότητας, βιωσιμότητας και ανάπτυξης της πόλης. Στην δήλωση του ο κ. Στεφανάκης αναφέρει τα εξής:

«Ευχαριστώ πολύ από καρδιάς τον κύριο Καραμαλάκη Μιχάλη για την τιμή που μου κάνει να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του! Επιθυμία μου να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου να δημιουργήσουμε μία όσο το δυνατόν πιο ανθρώπινη και πιο καθαρή πόλη! Με σεβασμό και υπευθυνότητα να εργαστώ για την ευημερία αυτού του τόπου!».

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας» ο Νικηφόρος Διακάκης

Στο πλευρό του Υποψήφιου Δημάρχου Ηρακλείου Μιχάλη Καραμαλάκη, συμπορεύεται ο Νικηφόρος Διακάκης, ιδιοκτήτης σχολής οδηγών και εκπαιδευτής υποψηφίων οδηγών. 

Ο κ. Διακάκης είχε συνάντηση με τον κ. Καραμαλάκη και υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων στα ζητήματα που ταλανίζουν τον Δήμο, ενώ αναφέρθηκαν εκτενώς στο κυκλοφοριακό.

Ο Νικηφόρος Διακάκης σημείωσε τα εξής:
«Επιλέγω να συμμετέχω πρώτη φορά  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Μιχάλη Καραμαλάκη, διότι πιστεύω στις δυνατότητές του να διαμορφώσουμε το Ηράκλειο ως μια πιο φιλική πόλη για τα παιδιά μας, ώστε να μπορούν να οδηγούν τα ποδήλατα τους σε ποδηλατόδρομους, για τους πεζούς να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα πεζοδρόμια και τις διαβάσεις αλλά και για τους οδηγούς να οδηγούν σε δρόμους χωρίς λακκούβες». 

Στο πλευρό του Μιχάλη Καραμαλάκη η Μαρία Γύπαρη-Σταράκη

Υποψήφια με τον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας» θα είναι η Μαρία Γύπαρη – Σταράκη, συνταξιούχος εφοριακός, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές  εκλογές. Το κοινό όραμα και η θέληση να αλλάξει ο τόπος παρότρυναν την κα Γύπαρη να αποδεχθεί την πρόταση του κ. Καραμαλάκη. 
Μάλιστα, η ίδια προχώρησε και στην ακόλουθη δήλωση.

Γιαννουδάκης

«Είναι τιμή μου να συστρατευθώ με τον Μιχάλη Καραμαλάκη, Υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου, καθώς πιστεύω ότι είναι ο καταλληλότερος να αναλάβει το Δήμο μας. Έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι αγαπάει το τόπο του, είναι εργατικός, αληθινός και απλός. Ο Δήμος μας χρειάζεται ανθρώπους σαν τον κ. Καραμαλάκη με όρεξη για προσφορά».

Πάτρα Τζανάκη στο πλευρό του Μιχάλη Καραμαλάκη

Με τον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας» και τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου, Μιχάλη Καραμαλάκη συντάσσεται η Ματρώνα – Πάτρα Τζανάκη, μέλος του Δ.Σ. Κοινότητας Νέας Αλικαρνασσού, που θα είναι Υποψήφια στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Τζανάκη

 
Στο πλαίσιο της συνάντησης της με τον κ. Καραμαλάκη, η κ. Τζανάκη στάθηκε στην δυνατότητα που της δίνεται να βοηθήσει από πλευράς της τον τόπο, καθώς γνωρίζει εκ των έσω τα προβλήματα της καθημερινότητας. Μάλιστα, προχώρησε και στην εξής δήλωση:
 
«Η πρώτη μου συνάντηση με τον κύριο Καραμαλάκη ήταν καθοριστική για την απόφαση μου, να συμμετέχω στο πλευρό του, με τον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας» στις επερχόμενες εκλογές, ως υποψήφια στην κοινότητα της Νέας Αλικαρνασσού. Μένω στην Άνω Αλικαρνασσό. Οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν σοβαρά και άλυτα προβλήματα καθημερινά. Είμαστε ξεχασμένοι από όλους. Το σχέδιο επέκτασης της πόλης καθυστερεί 30 χρόνια τώρα. Η λέξη μου -ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ- έφτασε για τον κύριο Καραμαλάκη, να καταλάβει τι βιώνουμε καθημερινά. «Δεν χρειάζεται να πεις περισσότερα αυτή η λέξη φτάνει. Και βέβαια είμαστε κοντά σε όλους τους κατοίκους κανείς δεν θα είναι ξεχασμένος, στόχος μας να έχουν όλοι βιώσιμη καθημερινότητα». Ήρεμος, δυναμικός, αποφασισμένος να γίνει ο Δήμος Ηρακλείου παράδειγμα για μίμηση. Μαζί με τον κύριο Καραμαλάκη πολλοί αξιόλογοι συνεργάτες με τον ίδιο στόχο, μαζί και εγώ, για ένα καλύτερο Ηράκλειο, για όλους τους κατοίκους».

Στον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας» ο Στέλιος Σπιθάκης

Υποψήφιος δίπλα στον Μιχάλη Καραμαλάκη θα είναι ο Στέλιος Σπιθάκης, ξενοδοχοϋπάλληλος και τελειόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων. Η αγάπη του για τον τόπο και η ανάγκη προσφοράς στον συνάνθρωπο τον παρακίνησαν να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση. Η μεθοδικότητα και η αποτελεσματικότητα του κ. Καραμαλάκη κέρδισαν τον Στέλιο Σπιθάκη.

Σπιθάκης

 
Έπειτα από την επαφή που είχε με τον Υποψήφιο Δήμαρχο προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Μου δίνεται η ευκαιρία μέσα από τον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας» με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Μιχάλη Καραμαλάκη, να κάνω τις σκέψεις μου και το όνειρο μου πραγματικότητα. Είμαι ένας νέος με ισχυρά κίνητρα εξέλιξης, με συνεχή στόχο την διαρκή ανάπτυξη των επαγγελματικών και των προσωπικών ικανοτήτων μου. Θέλω να επενδύσω στην συνεργασία και στην ομαδική αποδοτικότητα. Πρεσβεύω σε μία Τοπική Αυτοδιοίκηση με κοινωνικές ευαισθησίες».
Ο Γενικός Ιατρός, Ιωάννης Γιαννάκης στον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας»

Υποψήφιος με τον Μιχάλη Καραμαλάκη θα είναι ο Ιωάννης Γιαννάκης, Γενικός Ιατρός στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων (Π.Ι.Ζωνιανών) και εκλεγμένο μέλος στο Σύλλογο Πολυτέκνων Ν. Ηρακλείου. Ο κ. Γιαννάκης αποφάσισε να συστρατευθεί με τον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας» προκειμένου να βοηθήσει από το δικό του μετερίζι τους συνανθρώπους και τον τόπο του. 

Γιαννάκης

Μετά και την συνάντηση που είχε με τον κ. Καραμαλάκη δήλωσε τα ακόλουθα:

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα η συμμετοχή μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο πλάι του Μιχάλη Καραμαλάκη, ενός ανθρώπου επιτυχημένου, καταξιωμένου, που διακρίνεται για το ήθος και το όραμα που έχει για τον τόπο μας. Επιθυμούμε μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση για το δήμο Ηρακλείου και θα το πετύχουμε».

Με τον Μιχάλη Καραμαλάκη η Κατερίνα Καργάκη

Με τον επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας» Μιχάλη Καραμαλάκη, πραγματοποίησε συνάντηση η Κατερίνα Καργάκη, Τελειόφοιτη Διοίκησης Επιχειρήσεων και μέλος της 3ης Δημοτικής Κοινότητας Ηρακλείου, η οποία δήλωσε τη στήριξη της για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. 

Καργάκη

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε συζητήθηκαν οι ενέργειες που χρειάζεται να γίνουν ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα των Ηρακλειωτών. Στην συνέχεια η κ. Καργάκη ανέφερε τα εξής. 

«Με μεγάλη μου χαρά δέχτηκα την πρόταση του κ. Καραμαλάκη. Οι απόψεις και το πλάνο που έχει για το Ηράκλειο με έπεισαν έτσι ώστε να αποτελέσω κι εγώ μέρος της ομάδας του. Από πλευράς μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω να πραγματοποιήσουμε μαζί αυτό το όραμα για ένα καλύτερο Ηράκλειο. Για την πόλη μας».

Στο πλευρό του Μιχάλη Καραμαλάκη ο ελεύθερος επαγγελματίας Κώστας Γιανναδάκης

Υποψήφιος με την παράταξη του Μιχάλη Καραμαλάκη «Ηράκλειο, η Πόλη μας» θα είναι ο Κώστας Γιανναδάκης, ελεύθερος επαγγελματίας – κομμωτής. Με κοινό όραμα για τον Δήμο και στόχο το Ηράκλειο να γίνει προορισμός πρότυπο ο κ. Γιανναδάκης συμφώνησε με τον Υποψήφιο Δήμαρχο να συμπορευθούν στις επικείμενες εκλογές.

Γιαννουδάκης

 
Μάλιστα, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:
 
«Η αγάπη μου για το Ηράκλειο την πόλη όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα όπως και η ενσυναίσθηση για τους συμπολίτες μου και συγχρόνως ο σεβασμός αλλά και η εκτίμηση μου στο πρόσωπο του κ. Καραμαλάκη με φέρνουν στην ευχάριστη θέση να διεκδικήσω την ψήφο των πολιτών του Ηρακλείου, ως υποψήφιος διαμερισματικός σύμβουλος στη 2η Δημοτική Κοινότητα (Ανατολικών Διαμερισμάτων) του Δήμου Ηρακλείου. Πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή η πόλη μας να γίνει πιο προσβάσιμη και ανθρώπινη».

Ο κομμωτής Κωνσταντίνος Λέφας στο πλευρό του Μιχάλη Καραμαλάκη

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας» θα είναι ο κομμωτής, τ. Πρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης Κομμωτών, πρώην μέλος του Δ.Σ. και Εισηγητής του Καλλιτεχνικού Τμήματος στον Σύνδεσμο Κομμωτών Ηρακλείου, Κωνσταντίνος Λέφας, ενώνοντας τις δυνάμεις του με τον Υποψήφιο Δήμαρχο, Μιχάλη Καραμαλάκη, για ένα καλύτερο Ηράκλειο.

Λέφας

Ο κ. Λέφας με ενεργή συμμετοχή στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, δεκαετή θητεία στην Παγκρήτια Ένωση Κομμωτών, έντονη παρουσία στα κοινωνικά δρώμενα της πόλης αλλά και αδιάκοπη προσπάθεια για επίλυση των ζητημάτων που ταλαιπωρούσαν τον κλάδο του, αποφάσισε να σταθεί στο πλευρό του κ. Καραμαλάκη.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Πρέπει όλοι να συμβάλλουμε δημιουργικά για την ανάπτυξη της πόλης. Συμπορεύομαι με τον Μιχάλη Καραμαλάκη γιατί έχουμε κοινό στόχο, όραμα, ορθολογισμό και σχέδιο για ένα νέο Ηράκλειο».

Στο πλευρό του Μιχάλη Καραμαλάκη η γιατρός και Πρόεδρος του «Αιματοκρήτη» Ειρήνη Γεργιανάκη

Μια ακόμα δυνατή υποψηφιότητα προστίθεται στην παράταξη «Ηράκλειο, η Πόλη μας ». Ο λόγος για την Ειρήνη Γεργιανάκη, γενική-οικογενειακή ιατρό, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και Πρόεδρο του Παγκρήτιου Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών «Αιματοκρήτης». 

Η ενασχόλησή της με τα κοινά, η προσφορά και η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο, η αξιοσημείωτη εθελοντική της δράση και το μεγάλο έργο που έχει επιτελέσει αναφορικά με τη συλλογή αίματος για όσους το έχουν ανάγκη μέσω της εθελοντικής αιμοδοσίας, έκαναν τον κ. Καραμαλάκη να την καλέσει να πορευτούν μαζί στην εκλογική διαδικασία. 

Γεργιανάκη

 
Η κ. Γεργιανάκη περιέγραψε τους λόγους που επιθυμεί να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση με την παρακάτω δήλωση:
 
«Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμό για το Ηράκλειο και τους ανθρώπους του, που γνωρίζουν πως μαζί μπορούμε να αλλάζουμε τα δεδομένα, με ενσυναίσθηση και χωρίς διακρίσεις, για την καθημερινότητα όλων και ιδιαίτερα όσων αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Ως γιατρός και ως άνθρωπος δεσμεύομαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για το κοινό καλό, την προαγωγή της υγείας και της έμπρακτης κοινωνικής αλληλεγγύης, στηρίζοντας τον Μιχάλη Καραμαλάκη, στο πρόσωπο του οποίου αναγνώρισα τη δυναμική και την αξιοπρέπεια που χρειάζεται ο Δήμος Ηρακλείου για την επίλυση προβλημάτων και παθογενειών, για να ζήσουμε στην πόλη και στις κοινότητες μας, στην καλύτερη εκδοχή τους».

Ο Μιχάλης Βιτσαράς υποψήφιος με τον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας»

Υποψήφιος με τον Μιχάλη Καραμαλάκη θα είναι ο Μιχάλης Βιτσαράς, επαγγελματίας οδηγός τουριστικών λεωφορείων και Αντιπρόεδρος της ΑΕ Κατσαμπά. Η ανάγκη για άμεση επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας και η ανάπτυξη του τόπου σε όλους τους τομείς, όπως επίσης, η ισχυρή προσωπικότητα και οι αξίες που πρεσβεύει ο Υποψήφιος Δήμαρχος, ήταν τα κίνητρα που ώθησαν τον κ. Βιτσαρά να κατέλθει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Βιτσαράς

Σε δήλωσή του αναφέρει τα παρακάτω:

«Αντιλαμβάνομαι ότι η υποψηφιότητα μου ως Δημοτικού Συμβούλου στο συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας» υπό τον κ. Καραμαλάκη είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη για εμένα. Είμαι πεπεισμένος πώς μπορεί να συμβάλλει στην πρόοδο της πόλης, εξυπηρετώντας τους πολίτες με αφοσίωση και σοβαρότητα».

Η γιατρός Καδιανή Νιώτη υποψήφια με τον Μιχάλη Καραμαλάκη

Υποψήφια με την παράταξη «Ηράκλειο, η Πόλη μας» στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι η Καδιανή Νιώτη, γενική ιατρός. Το αίσθημα προσφοράς προς τον συνάνθρωπο και η αλληλεγγύη που τη διακρίνει, την ώθησαν να συμπορευθεί με τον κ. Καραμαλάκη και να ενώσουν τις ιδέες και τις προτάσεις τους για έναν καλύτερο Δήμο.

Νιώτη

Η κ. Νιώτη μετά το πέρας της συνάντησής της με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου δήλωσε τα εξής:

«Η απόφασή μου να ασχοληθώ ενεργά με τα δρώμενα της Δημοτικής Αρχής του τόπου μας και να αποδεχτώ την πρόταση του Μιχάλη Καραμαλάκη, αφορμάται από την πεποίθηση ότι ο συνδυασμός «Ηράκλειο, η Πόλη μας», έχει τη γνώση, τη δύναμη αλλά και τη θέληση να κάνει πράξη το όραμα όλων μας. Ένα Ηράκλειο που «υποκλίνεται» στο χθες, «χτίζει» το σήμερα και «οραματίζεται» το αύριο».

Η Διαμάντω Δημητροπούλου υποψήφια με την παράταξη «Ηράκλειο, η Πόλη μας»

Η Διαμάντω Δημητροπούλου, απόφοιτη του Τμήματος Κοινωνιολογίας (Πάντειον Πανεπιστήμιο), έπειτα από συνάντηση που είχε με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου, Μιχάλη Καραμαλάκη αποφάσισε να είναι υποψήφια με τον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας». Η όρεξη για προσφορά και πρόοδο στον Δήμο, όπως επίσης και η αγάπη για την πόλη ώθησαν την κα Δημητροπούλου να αποδεχθεί την πρόταση να προστεθεί στο ψηφοδέλτιο με Επικεφαλής τον κ. Καραμαλάκη. 

Διαμάντω

Μάλιστα, προχώρησε και στην παρακάτω δήλωση.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να πάρω το βάπτισμα του πυρός στα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας, στο πλευρό του Μιχάλη Καραμάλακη. Ο δυναμικός του χαρακτήρας, το κύρος που τον διέπει και το όραμα που έχει για τον τόπο, συνετέλεσαν καθοριστικά ώστε να πάρω την απόφαση να σταθώ δίπλα του στον δύσκολο αυτόν αγώνα. Έναν αγώνα ενάντια στην κάθε μορφής αναξιοκρατία. Έναν αγώνα για μια καλύτερη πόλη. Για ένα ανθρώπινο Ηράκλειο που θα αποκτήσει τις προδιαγραφές για να γίνει η κορωνίδα ολόκληρες της Κρήτης! Υπόσχομαι από την πλευρά μου να φανώ αντάξια των προσδοκιών τόσο του υποψηφίου δημάρχου μας, όσο και όλων των συμπολιτών μου».
 Source link