«Μου έκανε εντύπωση που η Μενεγάκη είπε αυτό για την Καινούργιου, ενώ τα δικά της τα ξέρουμε όλα» – Άμεση Ενημέρωση

Τις δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου στον Νίκο Μουτσινά περί συντροφικότητας σχολίασαν η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της στη χθεσινή της εκπομπή.

«Πραγματικά, επειδή θυμάμαι όταν είχα καλεσμένη την Κατερίνα στην εκπομπή και μιλούσε πάντα έτσι ανοιχτά, σε βαθμό που κάποιες φορές με έπιαναν τα γέλια και της έλεγα: Κατερίνα μου, γιατί τα λες αυτά; Ή άλλες φορές που την κοιτούσα κι έλεγα: ενώ είναι έμπειρη τηλεοπτικά ή θέλει και τα λέει ή έχει και μικρές στιγμές που δείχνει σαν να είναι πιο φρέσκο παιδί μέσα στην τηλεόραση», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Κάποια πράγματα που είναι τελείως για τον εαυτό μας, για τις σχέσεις μας, πολύ δικά μας, δεν χρειάζεται νομίζω να τα λέμε. Όχι να μην μιλάς για τον εαυτό σου, αλλά άλλο τι λες με τους φίλους σου, στο σπίτι σου, ή με έναν ειδικό. Κάποια πράγματα μπορεί να μη χρειάζεται να αναφέρονται στην τηλεόραση», πρόσθεσε.

«Γυρνώντας τον εαυτό μου πάρα πολλά χρόνια πίσω. Δε θυμάμαι ότι κανένας έκανε κέφι την προβολή στις σχέσεις. Το ότι εσύ κάνεις μία δουλειά που έχει προβολή και μπορεί να γράψουν για σένα, εμένα όμως δεν μου αρέσει αυτό, δεν το έχω επιλέξει», τόνισε σε άλλο σημείο η Ελένη Μενεγάκη.

 

Ωστόσο το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Breakfast @Star» η Ελένη Χατζίδου στάθηκε στο σχόλιο που έκανε η Ελένη Μενεγάκη λέγοντας:

«Εμένα μου έκανε εντύπωση που το είπε αυτό η Ελένη Μενεγάκη για την Κατερίνα ενώ της Ελένης τα ξέρουμε όλα. Είναι μια παρουσιάστρια που πάντα έλεγε πράγματα για την οικογένειά της, τα παιδιά της…».

 

 Source link