Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αποκαλύπτει για τη προσωπική του ζωή – «Δεν έχω κάτι να κρύψω»

Above Article Content Ad

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκε στο εορταστικό «Πρωινό» και τραγούδησε τις μεγάλες του επιτυχίες. Λίγο πριν, ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και δεν δίστασε να μιλήσει και για την προσωπική του ζωή.

«Δεν κρατάω τη ζωή μου κρυφή βάσει σχεδίου, δεν έχω κάτι να κρύψω. Αν παρουσιαστεί κάτι προφανώς και θα το δείτε, δε νομίζω ότι κρύβομαι. Είμαι σε ένα ευαίσθητο προσωπικό μονοπάτι και λόγω ηλικίας… Είσαι σε μία ηλικία που θα αποφασίσεις αν θα μείνεις μόνος σου και θα πορευτείς μόνος σου ή αν θα βρεις μία σύντροφο, έναν άνθρωπο να περάσεις το υπόλοιπό της ζωής σου μαζί του. Ό,τι φέρει η ζωή.

Το ιδανικότερο είναι να βρεις τον άνθρωπό σου, αλλά δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα και σε αυτά δεν υπάρχουν εκπτώσεις. Πρέπει να περνάμε και καλά και να είμαστε ψύχραιμοι σε ό,τι αποφασίσουμε να κάνουμε. Οπότε, η εξίσωση δεν είναι τόσο εύκολη. Είμαι αρκετά εύκολος μέσα σε μία σχέση, δεν έχω εξεζητημένες απαιτήσεις, πάω βόλτα με όλα εντός ορίων. Είμαι ως ένα σημείο δοτικός, δεν φέρνω αντίσταση», εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Πηγή

Article inline ad #5

Below Article Content AdSource link