Με ζεστό κρασί και εδέσματα το άναμμα του δέντρου στον Έξαρχο Λοκρών!

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18:00 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Εξάρχου σε άψογη συνεργασία με τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Αθανάσιο Σανιδά και τα μέλη το Τοπικού Συμβουλίου Εξάρχου, υποδέχτηκαν τους κατοίκους και τους επισκέπτες με ζεστό κρασί, ρακόμελο, αλμυρά και γλυκά εδέσματα, και πάνω από όλα με χαμόγελο.

Τα παιδιά του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου τραγούδησαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων με την καθοδήγηση των τριών δασκάλων τους και μέτρησαν αντίστροφα για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές απηύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε υγεία σε όλο τον κόσμο, και μαζί του ευχήθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος, ο Διοικητής του Α.Τ Λοκρών κ. Φώτης Τσιριγκούλης, ο αιδεσιμότατος π. Δημήτριος Χήτος, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Εξάρχου κ. Άννα Στεργίου και η Δημοτική Σύμβουλος Βάσω Σίμου Παλαιολόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Μιχάλης Παπανικολάου, κ. Κωνσταντίνος Ντέλιος και οι κάτοικοι του Εξάρχου.

ΠηγήSource link