Με επιτυχία η εορταστική εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Λιβαδειάς με την Αρετή Κετιμέ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση του Λυκείου των Ελληνίδων Λιβαδειάς το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στο RODON PALACE. Τα μέλη και οι φίλοι του Παραρτήματος διασκέδασαν με τη μελωδική φωνή της Αρετής Κετιμέ και του συγκροτήματός της, σε μια βραδιά αφιερωμένη στην παράδοση.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους χορευτές των τμημάτων του παραδοσιακού χορού με την καθοδήγηση του ακούραστου δασκάλου Πέτρου Μήτσου. Ευχάριστη νότα αποτέλεσε η παρουσία του τμήματος latin με τη δασκάλα Στέλλα Κατακαλίδου.

“Για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε: τον Δήμο Λεβαδέων και προσωπικά τον Δήμαρχο Ιωάννη Ταγκαλέγκα, την ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας και προσωπικά τον Προέδρο της Νικόλαου Σουλιώτη δήμαρχο Καρπενησίου, οι οποίοι ως συνδιοργανωτές βοήθησαν αυτή η εκδήλωση να γίνει πραγματικότητα.
Για την άρτια διοργάνωση εκδήλωση συνέβαλλαν τα μέγιστα οι κύριοι Βασίλης Μαράλιος, η ΚΟΙΝΣΕΠ «ΕΡΚΥΝΑ» και προσωπικά η κα Λίτσα Γεραντώνη, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά”, τονίζεται στην ανακοίνωση του Λυκείου Ελληνίδων Λιβαδειάς.

ΠηγήSource link