Μετά τα glazed donut nails μας συστήνει τα pearly nails! – Άμεση Ενημέρωση

Η Hailey Bieber, η αγαπημένη μας fashion και beauty influencer που μας σύστησε τα glazed donut nails πέρυσι το καλοκαίρι, τώρα πηγαίνει την τάση ένα βήμα παρακάτω!

Πιο συγκεκριμένα η σύζυγος του Justin Bieber αποφάσισε να κάνει upgrade το signature manicure της, επιλέγοντας τα pearly nails.

Μικρές διακοσμητικές πέρλες είναι η νούμερο ένα τάση στα νύχια της σεζόν, βάζοντάς μας σε ένα ρομαντικό και κοριτσίστικο κλίμα που έχομε πολλή ανάγκη. Οι πέρλες θυμίζουν μικρά μαργαριτάρια. Φυσικά, για τις λάτρεις των μίνιμαλ μανικιούρ που αυτή η τάση μπορεί να μοιάζει υπερβολική, υπάρχουν πάντα και τα περλέ βερνίκια με τις ιριδίζουσες λεπτομέρειες για να πετύχουν τέλειο αποτέλεσμα με safe τρόπο.

Για όσες όμως θέλουν να πειραματιστούν, οι πέρλες θα γίνουν το ωραιότερο «κόσμημα» στα χέρια τους.

Πώς θα κάνεις μόνη σου glazed donut nails

Χρησιμοποίησε ως πρώτο βήμα base coat και μετά ένα off-white βερνίκι σε όλη την επιφάνεια του νυχιού σου. Αφού στεγνώσει, πέρασε τα νύχια με ένα διάφανο βερνίκι. Συνέχισε με λευκή, shimmer σκιά.

Προσοχή, τη σκιά θα την απλώσεις αφού οι πρώτες δύο στρώσεις βερνικιών έχουν στεγνώσει αρκετά καλά.

Τέλος, ολοκλήρωσε το μανικιούρ σου με top coat για να το σταθεροποιήσεις και είσαι έτοιμη! Φυσικά, glazed donut nails δεν γίνονται μόνο στις αποχρώσεις του λευκού. Μπορείς να τα δοκιμάσεις και σε άλλες αποχρώσεις!Source link