Μεσσαρά: Για κακούργημα διώκεται ο νεαρός με τα 180 γραμμάρια χασίς – ΗράκλειοΕκτός από την κάνναβη, κατασχέθηκαν ακόμη ένα κυνηγετικό όπλο και μια ζυγαριά ακριβείας που εντοπίστηκαν

Κακουργηματική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του νεαρού Κρητικού, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης 23/11 σε περιοχή της Μεσσαράς, καθώς φέρεται να «έκρυβε» στο σπίτι του περίπου 180 γραμμάρια χασίς.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο νεαρός κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια Ηρακλείου να απολογηθεί, ωστόσο, ζήτησε κι έλαβε προθεσμία, για την ερχόμενη Δευτέρα. Μέχρι τότε θα κρατείται.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί που έκαναν «έφοδο» στην οικία του νεαρού σε χωριό του δήμου Φαιστού, εντόπισαν αρχικά ποσότητα κάνναβης μερικών γραμμαρίων.

Ωστόσο, όταν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. επεκτάθηκαν στο χώρο της αποθήκης, εντοπίστηκαν άλλες δύο συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα χασίς περίπου 170 γραμμαρίων.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από την κάνναβη, κατασχέθηκαν ακόμη ένα κυνηγετικό όπλο και μια ζυγαριά ακριβείας που εντοπίστηκαν.

 


[ad_2]
Source link