Μας δείχνει πώς περνάει τις πρώτες μέρες στο σπίτι με την κόρη της – Galaksias Portal News

Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο πριν λίγες μέρες η Όλγα Κιουρτσάκη, καρπό του έρωτά της με τον Φώτη Λώση κι έκτοτε η μητέρα της Άντζελα Δημητρίου βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της.

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και όπως είναι λογικό όλη η οικογένεια είναι ενθουσιασμένη.

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη και πολύ ευτυχισμένη που το παιδί μου επιτέλους έφερε στον κόσμο το δικό της παιδί και θα γίνει μια τέλεια μητέρα. Φυσικά αυτό το οφείλουμε στον γιατρό μας, τον κ. Καλογήρου. Με πολλή αγωνία περίμενα να γεννηθεί το εγγόνι μου και να το πάρω στην αγκαλιά μου. Ήταν 1η του μήνα, ήταν ό,τι καλύτερο μου έφερε ο Θεός στην αγκαλιά μου», δήλωσε η Άντζελα Δημητρίου για την εγγονή της.

Η Όλγα Κιουρτσάκη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους πώς είναι οι πρώτες ημέρες στο σπίτι με την κόρη της, αλλά και την βοήθεια που δέχεται από την μητέρα της, Άντζελα Δημητρίου.

«Όταν κάνουμε μπανάκι, τρώμε και μετά μας παίρνει αγκαλιά να ρευτούμε η γιαγιά μας η καλή και στο τέλος μας βάζει για ύπνο! Γιατί η γιαγιά μας ξέρει! Έχω ένα τρίωρο να πάρω κι εγώ έναν υπνάκο ευτυχώς», έγραψε η Όλγα Κιουρτσάκη.Source link