Μαρία Ιωαννίδου: Έριξε τα «βέλη» της στη Φαίη Σκορδά και στη Ναταλία Γερμανού

Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε μια συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend», με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της με τίτλο «Άνω Τελεία». Η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια έριξε τα «βέλη» της στη Φαίη Σκορδά, στη Ναταλία Γερμανού αλλά και σε εκείνους που εναντιώνονται στην επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο.

Αρχικά, η Μαρία Ιωαννίδου δεν έκρυψε την πικρία της απέναντι στη Ναταλία Γερμανού, η οποία απουσίαζε από την πρόσφατη παρουσίαση του βιβλίου της με τη δικαιολογία ότι βρισκόταν εκτός Αθήνας.

«Έλειπε λέει στη Θεσσαλονίκη, μπορεί και να ‘λειπε. Εγώ με τον τρόπο μου σας είπα ότι την αγαπώ τη Ναταλία και με πονάει το ότι δεν τη βλέπω. Είναι η κόρη του Φρέντυ, άλλωστε. Είμαι μία μεγάλη γυναίκα πια. Όλα θα τα λέω, είτε σας αρέσουν, είτε δεν σας αρέσουν… είτε αρέσει στη Ναταλία, είτε δεν της αρέσει», δηλώνει η Μαρία Ιωαννίδου, ενώ όταν ρωτήθηκε αν έχει πάρει έγκριση από την παρουσιάστρια για την αυτοβιογραφία της, αρκέστηκε στο να πει: «Έγκριση; Ε όχι δα».

«Δε νομίζω ότι μου είναι απαραίτητο να πάρω τα δικαιώματα για τον Φρέντυ. Το μισό μου βιβλίο είναι η Ναταλία, ζούσαμε σαν οικογένεια. Γιατί να μη θέλει να γίνει σήριαλ;» πρόσθεσε η ηθοποιός για τη Ναταλία Γερμανού.

Με αφορμή το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για τις πρόσφατες δηλώσεις της γύρω από τον Γιώργο Κιμούλη, η Μαρία Ιωαννίδου απαντά: «Έλεος πια. Δεν ξέρω μήπως η Φαίη Σκορδά μεταφράζει λάθος τα ελληνικά; Επειδή έχει σπουδάσει στην Ιταλία, μήπως μιλάει καλύτερα τα ιταλικά; Εγώ σαν επίθεση το είδα».Source link