«Μήπως είναι έγκυος;» – Galaksias.gr

Την αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου από το Survivor All Star σχολίασαν το πρωί μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν άντεξε την ψυχολογική πίεση και αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor All Star. Μάλιστα φαίνεται πως υπάρχει και ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο την έκανε να μη μπορεί να συνεχίσει μέσα στο παιχνίδι.

Η Κατερίνα Καινούργιου βλέποντας την αποχώρηση της παίκτριας αναρωτήθηκε μήπως είναι έγκυος.

«Οι πληροφορίες μου λένε ότι υπάρχει ένα πρόβλημα υγείας. Μπορεί να μην είναι δυσάρεστο, αλλά ευχάριστο. Δεν ξέρω κάτι, εικάζω. Είδα ότι είναι αρκετά κυκλοθυμική και αρκετά ευέξαπτη, έκλαιγε αρκετά. Μήπως είναι σε ενδιαφέρουσα η κοπέλα; Μπορεί να μην είχε κάνει τεστ εγκυμοσύνης και να ανακάλυψε εκεί ότι είναι έγκυος… Λέω τώρα διάφορα σενάρια. Δεν κάνουν σε όλες τις κοπέλες που μπαίνουν τεστ εγκυμοσύνης», αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

Λίγο αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου πρόσθεσε: «Μου γράφουν τώρα, γιατί διαβάζω και τα σχόλια… μου λένε: ντροπή σου να μιλάς για εγκυμοσύνες. Αρχικά, είναι ευχάριστο και μακάρι. Και κάναμε μία εικασία, δεν ξέρουμε. Μακάρι να ισχύει. Εδώ παρακαλάμε άλλες να κάνουμε ένα παιδάκι.

 Source link