Μάριος Καπότσης: Η απάντηση για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού με την Κόνι Μεταξά

Above Article Content Ad

Ο Μάριος Καπότσης έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Mega Καλημέρα και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη γνωριμία και τη σχέση του με την Κόνι Μεταξά, το φλερτ στα social media και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού.

«Με την Κόνι Μεταξά γνωριστήκαμε σε μία παραλία στη Βουλιαγμένη μέσω μίας κοινής φίλης, η οποία μετά έγινε και κουμπάρα. Θαυμάζω στην Κόνι την εργατικότητά της, είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί να τα κάνει όλα, είναι ταλαντούχα» είπε ο Μάριος Καπότσης.

Για το φλερτ στα social media και τις στιλιστικές επιλογές της Κόνις Μεταξά δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν φορές που με φλερτάρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είμαστε μαζί με την Κόνι και τα κοιτάμε χαριτολογώντας. Εκείνη δέχεται τα δεκαπλά από μένα, δεν θα μου κάνει σκηνή. Έχουμε μάθει να ζούμε με αυτό. Πάντα με ρωτάει για αυτά που φοράει, αλλά ποτέ δεν με έχει ενοχλήσει κάτι οπότε δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτό».

Για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού, ο Μάριος Καπότσης ξεκαθάρισε: «Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας προς το παρόν. Νομίζω όμως ότι γι’ αυτό παντρεύεσαι και κάνεις οικογένεια. Είναι ένας στόχος».

 

Πηγή

Article inline ad #5

Below Article Content AdSource link