Λύγισε η Ρούλα Βροχοπούλου: «Έκανα ρεζίλι το παιδί μου, ντρεπόταν για μένα»

Above Article Content Ad

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε η Ρούλα Βροχοπούλου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον μεγάλο της έρωτα, Φραν και την προδοσία που αισθάνθηκε σε προσωπικό επίπεδο.

«Ο γιος μου θα έρθει σε δέκα μέρες. Στο παρελθόν έφυγε, ντρεπόταν για μένα, ήμουν ένα πολύ μεγάλο λάθος. Προσπαθώ τώρα να γίνω καλή μητέρα. Δεν έπρεπε 29χρόνια μεγαλύτερη εγώ να βάλω έναν άνδρα πάνω από το παιδί μου. Και όχι μόνο να τον βάλω και να τον παντρευτώ, αλλά να με αφήσει και να κλαίω σε όλες τις τηλεοράσεις. Ρεζίλι το έκανα το παιδί μου και τον έχει πειράξει, πάρα πολύ», είπε αρχικά η Ρούλα Βροχοπούλου και πρόσθεσε: «Και μένα πείραξε αλλά το ποτάμι μπορώ να το γυρίσω πίσω; Ό γέγονε γέγονε».

Στη συνέχεια η Ρούλα Βροχοπούλου συμπλήρωσε: «Τον αγάπησα τον Φραν αλλά το μετάνιωσα. Έκανα ένα μεγάλο λάθος. Μου έλεγε «θα σε κάνω βασίλισσα» αλλά που… Ξέρω ότι είναι καλά, έχει παντρευτεί και έχει οικογένεια με τρία παιδάκια. Να είναι καλά αλλά, για να είμαι ειλικρινής, δεν θα ήθελα ποτέ να τον ξαναδώ μπροστά μου».

 

 

Πηγή

Article inline ad #5

Below Article Content AdSource link