«Λυπάμαι που δεν πήρα την άδειά του να κάνω συνέντευξη» – Άμεση Ενημέρωση

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του μέσα από την πρωινή εκπομπή του στο ραδιόφωνο για τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Θοδωρής Μαραντίνης στον Γιώργο Λιάγκα.

Ο παρουσιαστής του «Πρωινού» ακούγοντας τα σχόλια του συναδέλφου του, θέλησε να του απαντήσει στον αέρα της εκπομπής, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο πίσω από την επίμαχη συνέντευξη του τραγουδιστή.

«Πρώτον, οφείλω μια απάντηση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Εντάξει δεν το είπε για μένα, αλλά το είπε για μένα. Καλύτερα να έλεγε το όνομά μου. Για ποιον το είπε; Αφού εγώ έκανα τη συνέντευξη. Αφού λέμε κάτι, ας το λέμε με το όνομά του. Να ξεκαθαρίσω κάτι, Γρηγόρη. Πριν από τρεις, τέσσερις μέρες, η Φωτεινή Πετρογιάννη είχε ένα ρεπορτάζ, το οποίο ήταν αληθές. Ότι ο Θοδωρής Μαραντίνης έχασε τη συνεπιμέλεια από τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο Θοδωρής ενοχλήθηκε από το ρεπορτάζ και μίλησα μαζί του. Του απάντησα πως αν ενοχλήθηκε και είναι διατεθειμένος έλα εδώ να τα πούμε. Μου είπε ο άνθρωπος “ναι, θέλω να μιλήσω”. Δεν ήταν κανονισμένο να έρθει για μια άλλη συνέντευξη και χωρίς να έχω τη συναίνεσή του τον ρώτησα πράγματα που δεν ήθελε.

Επίσης να σας πω ότι ενημέρωσα προσωπικά και τη Σίσσυ Χρηστίδου για τη συνέντευξη αυτή. Την πήρα τηλέφωνο και της είπα “Σίσσυ αύριο θα έρθει ο Θοδωρής”. Τι να μου πει η γυναίκα; “Μην τον φέρεις;” Ο δημοσιογράφος οφείλει να κάνει συνεντεύξεις. Παιδιά. αυτό που οφείλει να μην κάνει είναι να μη φέρνει τον άλλον σε δύσκολη θέση.

Ο Θοδωρής ήρθε εδώ για τον λόγο αυτό. Είχε αποφασίσει να μιλήσει. Αν δεν ερχόταν εδώ, θα πήγαινε κάπου αλλού. Εγώ, λοιπόν, σαν δημοσιογράφος και σαν εκπομπή δεν οφείλω, αφού θέλει κάποιος να μιλήσει για ένα θέμα φλέγον να διεκδικήσω να μιλήσει σε μένα; Από πότε η έννοια “δημοσιογραφική επιτυχία” καταργείται; Δεν το κατάλαβα. Η αξιοπρέπεια είναι να σεβαστούμε όλοι.

Να μου πει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αν εγώ πήρα το μέρος του ενός ή του άλλου. Αν έβγαλα κάποιο συμπέρασμα να πω έχει δίκιο ο ένας ή ο άλλος. Αν έκανα κάτι, όντας χωρισμένος πατέρας δύο παιδιών, αν έφεραν κάποιον σε δύσκολη θέση, ας πάει κάποιος να το δει. Ενημέρωσα και τους δύο και κράτησα ίσες αποστάσεις και δεν πίεσα τον Θοδωρή να πει κάτι που δεν ήθελε να πει. Λυπάμαι που δεν πήρα και την άδεια του Γρηγόρη να κάνω συνέντευξη» τόνισε με έντονο ύφος ο Γιώργος Λιάγκας.Source link