Κώστας Σόμμερ: Έγινε για δεύτερη φορά πατέρας – Γέννησε η Βαλεντίνη Παπαδάκη

Above Article Content Ad

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη, καθώς πριν λίγες ώρες έγιναν για δεύτερη φορά γονείς!

Η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού και επιχειρηματία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και η οικογενειακή τους ευτυχία ολοκληρώθηκε! Το ζευγάρι έχει ακόμη έναν γιο, ο οποίος ανυπομονεί να γνωρίσει την μικρή του αδερφή.

Το χαρμόσυνο γεγονός έκανε γνωστό ο ίδιος ο Κώστας Σόμμερ με μία πολύ τρυφερή ανάρτηση, στην οποία κρατά τη νεογέννητη κόρη του.

«Ανυπομονώ να έρθει το κοριτσάκι μας. Είναι δώρο Θεού να έχει ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, να ζεις και τους δύο κόσμους. Σαφώς και υπάρχει το άγχος του να μπορέσουμε να προσφέρουμε στην οικογένειά μας αυτά που έχουμε στο μυαλό μας. Ευτυχώς, η Βαλεντίνη έχει μια εύκολη εγκυμοσύνη, αλλά έχουμε και ένα εύκολο πρώτο παιδί γιατί, αν το πρώτο είναι εύκολο, προχωράς ομαλά στο δεύτερο» είχε εξομολογηθεί ο Κώστας Σόμμερ σε συνέντευξή του στο «Hello».

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Αύγουστο του 2021 και λίγες εβδομάδες αργότερα υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Μόλις έναν χρόνο μετά το ζευγάρι μεγάλωσε την οικογένειά του με τον ερχομό της κόρης του.

 

Πηγή

Article inline ad #5

Below Article Content AdSource link