Κόντεψε να σκοτωθεί μέσα στην πυλωτή του σπιτιού της με το ΙΧ – Λιποθύμησε, τράκαρε και ειδοποιήθηκε το 112 – ΗράκλειοΜεγάλη κινητοποίηση το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου αστυνομίας, ΕΚΑΒ και Πυροσβεστικής

Σε συναγερμό το μεσημέρι της Τετάρτης, 23 Νοεμβρίου, Πυροσβεστική, αστυνομία και ΕΚΑΒ, καθώς μία γυναίκα, η οποία στην προσπάθειά της να εισέλθει στην πυλωτή του σπιτιού της – σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου – λιποθύμησε, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και να τρακάρει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, η οδηγός του οχήματος που φορούσε ζώνη τραυματίστηκε στο στέρνο από την σύγκρουση, ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν είναι σοβαρά τα τραύματα, ενώ την ίδια στιγμή και από το όχημα άρχισαν να βγαίνουν καπνοί.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, καθώς πολίτες που αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί έσπευσαν να βοηθήσουν. Άμεσα κλήθηκε μέσω 122, η αστυνομία, το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική και πιο συγκεκριμένα δύο οχήματα και έξι άνδρες.

Όταν έφτασαν στο σημείο σύμφωνα με πληροφορίες, διαπίστωσαν ότι οι καπνοί που έβγαιναν από το όχημα, ήταν αναθυμιάσεις από το ντεπόζιτο του νερού και δεν χρειάστηκε, τελικά, η συνδρομή τους.

 

 


[ad_2]
Source link