Κωνσταντίνος Καζάκος: Έκανα το λάθος να εγκλωβιστώ στην εικόνα του ωραίου όταν ξεκινούσα

Above Article Content Ad

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Ελένη» ο αγαπημένος ηθοποιός Κωνσταντίνος Καζάκος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, μίλησε για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα του Κώστα αλλά και για τη μητέρα του, την αξέχαστη Τζένη Καρέζη.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος αποκάλυψε πως μικρός ήταν μπελάς, ενώ είπε πως πολλοί έχουν εκλάβει την ευγένεια και τη σεμνότητά του για «χαζομάρα» και πως έχει πέσει στην παγίδα της λογικής του «ωραίου και μοιραίου».

«Μικρός ήμουν πολύ μεγάλος μπελάς. Τους είχα ταλαιπωρήσει αρκετά. Όμως αυτό είναι και το υγιές. Αν δεν εκτονωθείς νέος, θα εκτονωθείς μεγάλος και αυτό είναι πιο επικίνδυνο».

«Πολλές φορές η ευγένεια και η σεμνότητα παρεξηγούνται και θεωρούνται βλακεία και ηλιθιότητα. Η υποκρισία και η κακία με εξαγριώνουν και δυστυχώς πάντα το βλέπω αργά. Είμαι καλοπροαίρετος.

Έκανα το λάθος να εγκλωβιστώ στην εικόνα του ωραίου, όταν ξεκινούσα. Μου πήρε καιρό να καταλάβω ότι όλα αυτά είναι μπούρδες», συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Ο δημοφιλής ηθοποιός εξήγησε γιατί γιορτάζει με πάθος τα γενέθλιά του. «Γιορτάζω με πάθος τα γενέθλιά μου. Γιατί; Το είχα σίγουρο ότι θα είχα άλλη μια χρονιά; Το γιορτάζω κάθε χρόνο γιατί τα… κατάφερα. Δεν έχω ιδέα εάν θα ξαναπαντρευόμουν».

To άρθρο Κωνσταντίνος Καζάκος: Έκανα το λάθος να εγκλωβιστώ στην εικόνα του ωραίου όταν ξεκινούσα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Article inline ad #5

Below Article Content AdSource link