«Κανένα φάρμακο δεν λειτουργεί» – Άμεση Ενημέρωση

Δύσκολες στιγμές βιώνει το τελευταίο διάστημα η Celine Dion. Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε η αδερφή της, Claudette, στην εφημερίδα «Le Journal de Montreal» η υγεία της διάσημης τραγουδίστριας μετά την διάγνωση του συνδρόμου Stiff Person (SPS) είναι επιβαρυμένη.

Το σύνδρομο Stiff Person (SPS), είναι μια διαταραχή του νευρικού συστήματος που οδηγεί σε μυϊκή δυσκαμψία και επηρεάζει μόνο έναν στα ένα εκατομμύριο ανθρώπους παγκοσμίως.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι συνεργάζεται στενά με ερευνητές που ειδικεύονται στη σπάνια πάθηση.

«Δεν μπορούμε να βρούμε κανένα φάρμακο που να λειτουργεί, αλλά το να έχουμε ελπίδα είναι σημαντικό. Ειλικρινά πιστεύω ότι χρειάζεται κυρίως ξεκούραση. Πάντα προσπαθεί να είναι η καλύτερη και να βρίσκεται στην κορυφή. Κάποια στιγμή, η καρδιά και το σώμα σου προσπαθούν να σου πουν κάτι. Είναι σημαντικό να το ακούσετε», είπε αρχικά η Claudette Dion.

Στη συνέχεια σημείωσε ότι η Celine Dion: «ακούει όσο το δυνατόν περισσότερο τους κορυφαίους ερευνητές στον τομέα αυτής της σπάνιας ασθένειας» και η οικογένεια «δεν χάνει την ελπίδα της ότι μια μέρα η τραγουδίστρια θα επιστρέψει στη σκηνή».

«Η ερμηνεία της είναι έμφυτη, είναι πειθαρχημένη σε κάθε τομέα της ζωής της», συμπληρώνει η Claudette και προσθέτει: «Όταν τηλεφωνώ και είναι απασχολημένη, μιλάω στην αδερφή μου τη Linda που μένει μαζί της και μου λέει ότι εργάζεται σκληρά».

 Source link