Και μετά απορούμε γιατί αυτή χώρα πάει κατά… – Galaksias Portal News

Η ανάρτηση που έκανε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για τη Super Κική.

Την αντίδραση πολλών καλλιτεχνών, μεταξύ των οποίων και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, προκάλεσαν τα όσα είπε η Super Κική για τον Σταύρο Ξαρχάκο.

Η Super Κική, στο κανάλι της στο Youtube, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη με τον Σταύρο Ξαρχάκο, όταν η ίδια δούλευε σερβιτόρα σε νυχτερινό μαγαζί.

«Εγώ ούτε και ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος τι κάνει, νόμιζα ότι ήταν τραγουδιστής. Και βλέπω έναν που κάνει κάτι τέτοια (με τα χέρια του) και λέω “δεν είναι αυτός ας βγω”. Δεν βλέπω κανένα παλικάρι να τραγουδάει, βλέπω έναν μόνο έναν κύριο να παλεύει με μια μυγοσκοτώστρα λέω “δεν παίζει” και βγαίνω με δυο ποτήρια κρασί στον δίσκο. Και γυρνάει ο Ξαρχάκος και μου κάνει “Σςςςς”.

Έχω μείνει έτσι πόση ώρα, δεν ξέρω και εγω πόση, έχω πάθει τρεις αγκυλώσεις μέχρι να περιμένω να τελειώσει η μα…α που έκανε. Πού να καταλάβω εγώ ότι είναι αυτός; Δεν φταίω. Με έκανε ρεζίλι των σκυλιών. Σιγά τι ακούστηκε ρε παλικαρά Ξαρχάκο; Τι θέλεις τώρα; Τώρα έλα να μου το πεις το “σουτ”. Για ένα 20αρικάκι μου το πες το “σουτ” και εσύ έπαιρνες 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες και κουνούπια», είπε η Super Κική.

«Αυτά είπε η ινφλουένσερ με δικό της κανάλι στο Youtube. Και μετά απορούμε γιατί αυτή χώρα πάει κατά…», έγραψε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣSource link