Κάθε φορά που βρέχει, καταρρέει ο δρόμος – Εικόνες αποκάλυψης στο Ηράκλειο – ΗράκλειοΧιλιάδες είναι οι διερχόμενοι οδηγοί που διασχίζουν αυτό τον επικίνδυνο δρόμο καθημερινά με κίνδυνο τη ζωή τους 

Αποκαλυπτικές είναι οι εικόνες σε δρόμο του Ηρακλείου, ο οποίος χρησιμοποιείται καθημερινά από χιλιάδες διερχόμενους οδηγούς, με τους ίδιους να εκθέτουν σε κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα, καθώς και τις περιουσίες τους.  

Ειδικότερα, ο συγκεκριμένος δρόμος, ο οποίος οδηγεί στο νέο κοιμητήριο στην Κνωσό, είναι παράλληλος της εθνικής οδού Κατσαμπά, η οδός Ναυπάκτου, και είναι άκρως επικίνδυνος.  

Με κάθε βροχή υποχωρεί και παίρνει κλήση προς την εθνική οδό με κίνδυνο να βρεθεί το κάθε διερχόμενο όχημα που τον διασχίζει «μέσα» στην εθνική. Όπως καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής στο neakriti.gr, ο δήμος ξεκίνησε την ασφαλτόστρωση και η τεχνική υπηρεσία σταμάτησε την διαδικασία.  

Μάλιστα, σύμφωνα με τον αγανακτισμένο πολίτη οι κάτοικοι της περιοχής ταλαιπωρούνται δύο χρόνια τώρα ταλαιπωρούνται, καθώς πηγαίνουν από την μία υπηρεσία στην άλλη για να ενισχυθεί ένα τμήμα δρόμου το οποίο έχει διάμετρο 300 μέτρα. 

Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν να γίνει κάτι άμεσα ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα! 


[ad_2]
Source link