Ιωάννα Σουλιώτη: «Καλύτερα σκύλα για τους δημοσιογράφους…»

Above Article Content Ad

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε η Ιωάννα Σουλιώτη, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα αρνητικά σχόλια που είχε δεχθεί για το ριάλιτι «Real Housewives», αλλά και την ηλικία της!

«Εννοείται πως υπήρχαν αρνητικά σχόλια για τις Real Housewives από τους κριτικούς τηλεόρασης, οι οποίοι μάλλον πια έχουν εξαφανιστεί. Τότε, στην εποχή εκείνη, τα μοντέλα να περάσουν στην παρουσίαση ήταν κάτι το πολύ extreme για τα ελληνικά δεδομένα οπότε φάγαμε πολύ ξύλο», είπε αρχικά η Ιωάννα Σουλιώτη.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Έχω μια αυστηρότητα και είμαι πολύ δίκαιη. Αν δηλαδή αργήσεις στο ραντεβού σου, θα περιμένεις στη σειρά σου. Δεν γίνεται να πάρεις τη σειρά του άλλου. Έχω μερικές τέτοιες απόψεις που είχαν κατακριθεί από τους δημοσιογράφους αλλά κάτι έπρεπε και αυτοί να μου βρουν. Οπότε καλύτερα σκύλα παρά κάτι άλλο».

«Την λέω την ηλικία μου αν και η μαμά μου λέει να μην την λέω αλλά εγώ είμαι πολύ περήφανη για αυτήν. Θεωρώ ότι έχω κλείσει έναν πολύ όμορφο κύκλο στη ζωή μου. Οικογένεια, παιδιά, καριέρα και τώρα νομίζω ότι είμαι σε μια δεύτερη εφηβεία που δεν θα αφήσω να περάσει έτσι και θα την χαρώ πολύ περισσότερο από την πρώτη μου εφηβεία», συμπλήρωσε η Ιωάννα Σουλιώτη.

 

Πηγή

Article inline ad #5

Below Article Content AdSource link