Θυμάται τη στιγμή που έμαθε ότι θα γίνει μητέρα – Ήταν σαν σήμερα – Άμεση Ενημέρωση

Η παρουσιάστρια, που κάνει διακοπές στην Πάρο με τον σύζυγό της και την κόρη τους, θυμήθηκε ότι στο ίδιο μέρος πριν από 6 χρόνια, έμαθε ότι θα γίνει μητέρα.

Τότε, είχε κάνει προληπτικά ένα τεστ εγκυμοσύνης και φυσικά είχε βγει θετικό…

Η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε μια φωτογραφία από την 6η Αυγούστου 2017 με το θετικό τεστ εγκυμοσύνης και μία έξι χρόνια μετά μαζί πλέον με την μονάκριβη κόρη της, Αλεξάνδρα.

«Το έμαθα την πρώτη μέρα διακοπών μου στη Πάρο. Δεν ένιωθα πολύ καλά. Είχα στομαχικές διαταραχές, νεύρα, (πολλά νεύρα) και καούρες. Έκανα εντελώς προληπτικά και μετά από πίεση ένα τεστ εγκυμοσύνης, μόνο και μόνο για να βεβαιωθώ ότι ΔΕΝ είμαι έγκυος ώστε να λυσσάξω στο σερφ. Και βέβαια καθόλου ΔΕΝ έκανα σερφ εκείνο το καλοκαίρι» είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια για το πότε έμαθε ότι είναι έγκυος.

Μάλιστα, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να ξεκαθαρίσει πως το τεστ… δεν είναι κορονοϊού αλλά ούτε είναι και πάλι έγκυος μετά τα μηνύματα που δέχτηκε στα social media.

To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: Θυμάται τη στιγμή που έμαθε ότι θα γίνει μητέρα – Ήταν σαν σήμερα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Source link