«Θεωρώ πως είναι μια ιστορική στιγμή» – Άμεση Ενημέρωση

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος μίλησε για την απεργία που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα στην Αμερική στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και ανέφερε αρχικά, πως τους τελευταίους δύο μήνες, όλες οι παραγωγές έχουν παγώσει ή βγαίνουν εκτός χώρας, αφού οι ηθοποιοί βρίσκονται σε απεργία.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την Al. Η τεχνητή νοημοσύνη φαίνεται πως έχει μπει δυναμικά και στον χώρο του θεάματος και απειλεί τη θέση πολλών εργαζομένων.

«Τα βραβεία Εmmy αναβλήθηκαν, η απεργία είναι τεράστια. Ξεκίνησε από το σωματείο συγγραφέων και μετά από τρεις μήνες μπήκε και το σωματείο ηθοποιών. Έχει να κάνει απεργία εδώ και 25 χρόνια, ενώ και τα δύο σωματεία μαζί έχουν να κάνουν απεργία 60 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

«Θεωρώ πως είναι μια ιστορική στιγμή. Οι συγγραφείς είναι στον τέταρτο μήνα, ενώ οι ηθοποιοί στον 1,5 μήνα. Συζητάω μαζί τους και λένε ότι θα φτάσει μέχρι τον Ιανουάριο. Τα γυρίσματα έχουν σταματήσει για τις παραγωγές. Γίνονται εξαιρέσεις σε κάποια πρότζεκτ, αλλά στην ουσία δεν δουλεύει κανείς», συμπλήρωσε.Source link