Η… Spice Girl, Emma Bunton ξέσπασε σε κλάματα – «Δεν θα μπορέσω να τραγουδήσω με εντολή γιατρού»

Above Article Content Ad

Η… Spice Girl, Emma Bunton ξέσπασε σε κλάματα καθώς αναγκάστηκε να ακυρώσει ορισμένες συναυλίες της αφού οι γιατροί ανακοίνωσαν στην τραγουδίστρια ότι πρέπει να σταματήσει για λίγο το τραγουδά.

Η 46χρονη τραγουδίστρια αναγκάστηκε να ακυρώσει δύο συναυλίες από την εορταστική της περιοδεία τις τελευταίες δύο ημέρες.

Η Έμμα είπε στους θαυμαστές χθες το βράδυ: «Δεν χρειάστηκε ποτέ σε όλη μου την καριέρα να ακυρώσω μια συναυλία και δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω. Προσπάθησα ό,τι μπορούσα για να πραγματοποιηθεί. Σας ευχαριστώ όλους για τα όμορφα μηνύματα υποστήριξής σας».

Χθες έκανε ξανά ανάρτηση, με το κείμενο να εμφανίζεται μπροστά σε μια φωτογραφία της με δάκρυα στα μάτια. 

Η Έμμα έγραψε στους θαυμαστές που ανέμεναν να τη δουν στο Μπέρμιγχαμ: «Αισθάνομαι ότι απογοήτευσα τόσους πολλούς από εσάς σήμερα (σ.σ. χθες) και άφησε την καρδιά μου ραγισμένη.

«Με ξεκούραση και φάρμακα ξυπνάω κάθε πρωί με ελπίδα. Μπέρμιγχαμ, είμαι εδώ, αλλά δυστυχώς δεν θα μπορέσω να τραγουδήσω απόψε με εντολή γιατρού».

To άρθρο Η… Spice Girl, Emma Bunton ξέσπασε σε κλάματα – «Δεν θα μπορέσω να τραγουδήσω με εντολή γιατρού» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Article inline ad #5

Πηγή

Below Article Content AdSource link