Η SAS Airlines θα συνδέει την Κέρκυρα με την Κοπεγχάγη το καλοκαίρι του 2023 — Start Media Corfu TV

Περισσότερα από 200 εκατοντάδες δρομολόγια, συμπεριλαμβανομένων πέντε προς ελληνικούς προορισμούς , θα αποτελέσουν μέρος του καλοκαιρινού προγράμματος της Scandinavian Airlines (SAS) που ανακοινώθηκε πρόσφατα για το 2023.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε το πρόγραμμά μας για αυτό το καλοκαίρι και είμαστε στην ευχάριστη θέση να βλέπουμε μια συνεχή αύξηση της ζήτησης για ταξίδια», δήλωσε ο Erik Westman , EVP & CCO, Διεύθυνση Δικτύου και Εσόδων της SAS, σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Το νέο καλοκαιρινό πρόγραμμα της αεροπορικής εταιρείας, με περισσότερες από 5.000 εβδομαδιαίες πτήσεις προς περισσότερους από 100 προορισμούς , θα συνεχίσει να επεκτείνεται σε μεγάλα εσωτερικά, σκανδιναβικά και διεθνή δρομολόγια καθώς η ζήτηση για ταξίδια αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνεται το 2023.

Ελλάδα

Χανιά, Κρήτη. Πηγή φωτογραφίας: Wanderlust Greece

Όσον αφορά την Ελλάδα, το καλοκαίρι του 2023 η Κοπεγχάγη θα συνδέεται με την Αθήνα , τη Θεσσαλονίκη , την Κέρκυρα , τα Χανιά και τη Ρόδο . προγραμματισμένες πτήσεις από Όσλο προς Αθήνα και Χανιά. Η Στοκχόλμη συνδέεται με Αθήνα, Χανιά και Θεσσαλονίκη. και το Γκέτεμποργκ συνδέθηκε με την Αθήνα.

Επιπλέον, ο Westman πρόσθεσε ότι η καλοκαιρινή προσφορά της αεροπορικής εταιρείας θα δει αρκετούς νέους προορισμούς με διευρυμένη χωρητικότητα σε ήδη υπάρχοντες δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς , με τη συνολική χωρητικότητα της SAS στη Μεσόγειο να ξεπερνά τα προ πανδημίας επίπεδα.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα κίνησης της αεροπορικής εταιρείας πρόκειται να περιλαμβάνει σημαντική επέκταση της χωρητικότητας στην Ιταλία καθώς και εννέα νέους ευρωπαϊκούς προορισμούς, όπως η Αττάλεια, η Κατάνια, η Λάρνακα και η Νίκαια.

ΠΗΓΗ: gtp headlines

φοτο: jetphotosSource link