Η Lily Collins υιοθέτησε το χρώμα της Pantone για το 2023 το μακιγιάζ της – Galaksias.gr

Τα τελευταία 23 χρόνια η Pantone στο τέλος κάθε έτους, επιλέγει το χρώμα που επηρεάσει την ευρεία αγορά προϊόντων, τις τάσεις της μόδας, την διακόσμηση για το σπίτι ακόμα και τη γραφιστική.

Αυτή τη φορά, το Pantone Institute για τα 2023 επέλεξε το 18-1750 Viva Magenta.

Το Viva Magenta είναι μια απόχρωση του κόκκινου με χαρακτήρα και σοφιστικέ στυλ.. Πρόκειται για ένα χρώμα που αντανακλά την παγκόσμια καινοτομία και τις αλλαγές που συντελούνται γύρω μας, όπως και τις τεράστιες πιθανότητες που απλώνονται μπροστά μας. Ένα χρώμα που υπογραμμίζει την αλλαγή προοπτικής και την ανάγκη μας να νιώσουμε ξανά δυνατοί, να αγκαλιάσουμε ένα νέο μονοπάτι με αυτοπεποίθηση.

Η Lily Collins ήταν από τις celebrities που υιοθέτησε μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς στο μακιγιάζ της.

Η 33χρονη πρωταγωνίστρια της σειράς του Netflix, «Emily In Paris, έκανε το απαραίτητο update στο καθημερινό μακιγιάζ της, ενσωματώνοντας σε αυτό το χρώμα της Pantone για το 2023, Viva Magenta.

Αν τα χρωματιστά eye looks δεν είναι το φόρτε σας, ακολουθήστε το παράδειγμα της ηθοποιού και αντικαταστήστε το καθημερινό nude κραγιόν σας με ένα σε magenta απόχρωση.

Διατηρήστε το υπόλοιπο μακιγιάζ σας απλό, τονίζοντας τα μάτια σας με λίγο μαύρο eyeliner ή ακόμα και μοναχά με μαύρη mascara.Source link