Η Adele επιστρέφει στο Λας Βέγκας

Above Article Content Ad

Με μια φωτογραφία από τις πρόβες και ένα κείμενο στο Instagram, η Adele ανακοίνωσε τη… μεγάλη της επιστροφή στο Λας Βέγκας!

Χαμογελώντας στο φακό της Raven B. Varona, η Adele είναι ντυμένη κάζουαλ και κρατά στα χέρια της το μικρόφνο για τις πρόβες. Και συνοδεύει τη φωτογραφία με ένα κείμενο για τα συναισθήματά της ενόψει των παραστάσεων στο Λας Βέγκας.

«Είμαι εξαιρετικά συναισθηματική, απίστευτα νευρική, αλλά δεν μπορώ να κάτσω ακίνητη γιατί είμαι τόσο ενθουσιασμένη», ξεκινά την ανάρτησή της η Adele.

«Αισθάνομαι ένα εκατομμύριο μίλια μακριά από το σπίτι μου, δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή και είδα τον Τομ Τζόουνς στο «Mars Attacks» και σκέφτηκα “πώς έφτασε από την Ουαλία στο Λας Βέγκας!”. Πριν από τα σόου πάντα φοβάμαι και το εκλαμβάνω ως καλό σημάδι γιατί σημαίνει ότι νοιάζομαι και ότι θέλω να κάνω καλή δουλειά».

Και συνεχίζει: «ίσως είναι επειδή δεν ξεκίνησα όταν έπρεπε. Ίσως είναι επειδή είναι η πρεμιέρα, ίσως είναι επειδή το Hyde Park πήγε τόσο καλά, ίσως είναι επειδή αγαπώ το σόου, δεν ξέρω… Ανυπομονώ να σας δω» γράφει η Adele.

To άρθρο Η Adele επιστρέφει στο Λας Βέγκας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Article inline ad #5

Πηγή

Below Article Content Ad

Source link