Η 19χρονη ανιψιά του βασιλιά Καρόλου που τράβηξε τα βλέμματα στην τελετή στέψης – Άμεση Ενημέρωση

Από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που έδωσαν το παρών στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου ξεχώρισε η 19χρονη Lady Louise, η οποία μαγνήτισε το ενδιαφέρον των βρετανικών media.

Η Lady Louise Windsor είναι η μονάκριβη κόρη του αδελφού του βασιλιά Καρόλου, πρίγκιπα του Εδιμβούργου Edward και της Sophie. Τα τελευταία δύο χρόνια η 19χρονη Louise έχει γίνει όλο και περισσότερο δημοφιλής ανάμεσα στα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Μάλιστα, η Lady Louise είναι 15η στην σειρά διαδοχής του Βρετανικού Θρόνου.

Η Lady Louise γεννήθηκε πρόωρα στις 8 Νοεμβρίου 2003 και ώρα 23:32 μ.μ. (ώρα Αγγλίας), μετά την εσπευσμένη μεταφορά της μητέρας της, με ασθενοφόρο, από το σπίτι τους στο Μπάγκσοτ Παρκ του Wessex, αλλά ο πρίγκιπας Εδουάρδος δεν ήταν παρών στη γέννηση λόγω της απρόβλεπτης εξέλιξης.

Γεννήθηκε με καισαρική, λόγω αποκόλλησης του πλακούντα, η οποία προκάλεσε σοβαρή απώλεια αίματος τόσο στο παιδί όσο και στη μητέρα. Η Λουίζα μεταφέρθηκε προφυλακτικά στην νεογνολογική μονάδα του Νοσοκομείου Σεντ Τζόρτζ.

Η Λουίζα γεννήθηκε με εσωτροπία και τον Ιανουάριο του 2006 υποβλήθηκε σε εγχείρηση ώστε να διορθωθεί το πρόβλημα. Η εγχείρηση ήταν ανεπιτυχής και υποβλήθηκε ξανά στα τέλη του 2013.

Η Lady Louise Windsor ήταν η αγαπημένη εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ. Μάλιστα, η 19χρονη πέρασε το καλοκαίρι του 2022 δουλεύοντας σε ένα κέντρο κήπου παίρνοντας κάτι παραπάνω από τον κατώτατο μισθό.

Η κόρη του Πρίγκιπα Εδουάρδου και της Σοφίας ξεκίνησε την εν λόγω δουλειά, ενώ περίμενε τα αποτελέσματά των εξετάσεων, που της χάρισαν μία θέση στο Πανεπιστήμιο St Andrews για σπουδές στην αγγλική φιλολογία.

Η Lady Louise στα 19 της χρόνια δεν θυμίζει σε τίποτα τις παλιότερες φωτογραφίες της και έχει εξελιχθεί σε ένα πανέμορφο κορίτσι που σίγουρα θα μας απασχολήσει στο μέλλον.Source link