Η Τζέιμι Λι Κέρτις «υπογράφει» μια ιστορία οικολογικού τρόμου – Galaksias Portal News

Μέχρι τώρα, η Τζέιμι Λι Κέρτις έγραφε (όταν δεν πρωταγωνιστούσε σε ταινίες) βιβλία για παιδιά. Πλέον, όμως, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός στρέφεται σε ένα άλλο θέμα.

Το νέο βιβλίο της Τζέιμι Λι Κέρτις δεν αφορά στα παιδιά και στο πως θα είναι υπομονετικά και θα αγαπούν τον εαυτό τους. Το νέο βιβλίο της γνωστής ηθοποιού έχει τίτλο «Mother Nature», είναι ένα εικονογραφημένο μυθιστόρημα θυμίζει περισσότερο τις ταινίες τρόμου για τις οποίες έγινε γνωστή η ηθοποιός.

Η Jamie Lee Curtis συνυπογράφει με τον Ράσελ Γκόλντμαν ένα σενάριο «οικολογικού τρόμου», το οποίο ο εικονογράφος του «The New Yorker» Καρλ Στίβενς προσάρμοσε σε εικονογραφημένο μυθιστόρημα για την Titan Comics.

Η ιστορία διαδραματίζεται στο Νέο Μεξικό και καταγράφει την τρομακτική υπερφυσική εκδίκηση της Νόβα Τέρελ, ο πατέρας της οποίας σκοτώνεται μυστηριωδώς στις εγκαταστάσεις πετρελαϊκού γίγαντα που εμπλέκεται σε υπόθεση διαφθοράς.

«Σκέφτηκα για πρώτη φορά αυτή την ιστορία όταν ήμουν 19 ετών» είπε η ηθοποιός σε δήλωσή της τον Φεβρουάριο του 2022 όταν ανακοινώθηκε ότι γράφει το βιβλίο.

«Πάντα γνώριζα την πολύ ανισόρροπη σχέση μεταξύ ανθρώπου και φύσης, και παρ’ όλο που ήμουν νέα, πάντα ήξερα ότι, αναπόφευκτα, η φύση θα κέρδιζε. Θαύμαζα και συλλέγω εδώ και πολύ καιρό τα έργα του Καρλ και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που πρότεινε να επεκταθεί η ιδέα για να τη μετατρέψουμε σε εικονογραφημένο μυθιστόρημα» τόνισε.

Το βιβλίο «Mother Nature» που εξερευνά τα θέματα της προστασίας του περιβάλλοντος, του φεμινισμού, της μητρότητας και κοινοτήτων που υποεκπροσωπούνται, (αυτόχθονων, LGBTQIA+) κυκλοφόρησε στις 8 Αυγούστου.

Κινηματογραφική εκδοχή του είναι στα στάδια της ανάπτυξης από την Blumhouse.

To άρθρο «Mother Nature»: Η Τζέιμι Λι Κέρτις «υπογράφει» μια ιστορία οικολογικού τρόμου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Source link