Η συγκατοίκηση και τα «έξοδα κίνησης» της Εύας Καϊλή

Above Article Content Ad

«Τα λεφτά που έχουν βρεθεί είναι λίγα, είναι τα… έξοδα κίνησης». Αυτό σημείωσε με σκωπτική διάθεση η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου σχετικά με την υπόθεση διαφθοράς στην οποία εμπλέκεται η Εύα Καϊλή.

«Πιστεύω πως είναι μεγάλη ιστορία για να ψάχνει τόσο καιρό η βελγική δικαιοσύνη, η οποία κάνει τη δουλειά τους καλύτερη από την Ελλάδα» είπε η Δήμητρα Λιάνη, αφήνοντας να εννοηθεί πως έχει βρεθεί μόνο η κορυφή του παγόβουνου στην υπόθεση της Εύας Καϊλή.

Συνέχισε λέγοντας πως η ίδια δεν πιστεύει ότι πως έφερνε λεφτά ο σύντροφος της Καϊλή σήμερα και αυτή δεν γνώριζε τίποτα.

Αναφέρθηκε και σε όσα έζησε δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου, λέγοντας πως πολλοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν να δωροδοκήσουν τον Ανδρέα Παπανδρέου επί ματαίω.  

 

«Συγκατοικώ για να τα βγάλω πέρα»

Για την προσωπική της ζωή σημείωσε πως πλέον συγκατοικεί για να μπορεί να τα βάλει πέρα και τόνισε πως δεν έχει σύντροφο. 

Είπε χαρακτηριστικά: «Εξακολουθώ να είμαι μόνη μου. Δεν έχω σύντροφο στη ζωή μου. Έχω καλούς φίλους. Έχω έναν καλό μου φίλο, τον Θοδωρή Αγγελασόπουλο, με τον οποίο συγκατοικούμε για να μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας να τα βγάλουμε πέρα στη σημερινή εποχή. Ταιριάζουν τα χνώτα μας. Μου έχει σταθεί σε όλη αυτή τη διάρκεια των 12 ετών περίπου, σε όλες τις πολύ κακές στιγμές μου και δόξα τω Θεώ».

«Λάθη κάνουμε όλοι κι εγώ κάποια στιγμή ίσως να παρασύρθηκα από όλα αυτά, αλλά η μεγάλη μάχη που έδωσα με τον εαυτό μου ήταν να παραμείνω όπως ήμουν. Εκεί έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα ο Ανδρέας. Με έκανε καλύτερο άνθρωπο», τόνισε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου σε άλλο σημείο της κουβέντας.

Article inline ad #5

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή

Below Article Content AdSource link