Η πρόταση του Μπάρτζη που θα εξοργίσει τον Μαρτίκα – Άμεση Ενημέρωση

Τις τελευταίες εξελίξεις στο «Survivor All Star» σχολίασαν στο «Πρωινό μας» τη Δευτέρα η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της.

Στο επίκεντρο ήρθε και πάλι ο Νίκος Μπάρτζης, με τον Νίκο Παρτσώλη να κάνει μάλιστα μία αποκάλυψη-έκπληξη όσον αφορά το αποψινό επεισόδιο.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, ο Νίκος Μπάρτζης στο αποψινό επεισόδιο θα κάνει μια πρόταση που θα εξοργίσει τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος θυμίζουμε πως είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Πιο συγκεκριμένα, θα δούμε σήμερα τον αγρότη να ζητάει από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν σε περίπτωση που οι Μπλε χάσουν και τη δεύτερη ασυλία, έτσι ώστε να βγει απέναντι από τον φαρμακοποιό και αν ο κόσμος το θέλει, να τον πετάξει εκτός παιχνιδιού.

Η πρόταση αυτή του Νίκου Μπάρτζη θα εξοργίσει τον Σπύρο Μαρτίκα, που θα κατηγορήσει τον αγρότη πως δεν σέβεται τον κόσμο που τον έχει κρατήσει, πέρσι και φέτος, συνολικά 23 φορές στο παιχνίδι.

Την ίδια στιγμή η πρόταση του Νίκου Μπάρτζη θα προκαλέσει την αντίδραση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη που θα τον κατηγορήσουν για έπαρση.Source link