«Η Μέγκαν Μαρκλ με σκότωσε και με θρήνησε – Θέλω να δω τα εγγόνια μου» – Σπάνια συνέντευξη του πατέρα της

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ για την κόρη του, λέγοντας πως «με σκότωσε και με θρήνησε», ενώ στη συνέχεια απηύθυνε έκκληση προς την ίδια και τον πρίγκιπα Χάρι ώστε να τον αφήσουν να δει τα εγγόνια του.

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας, που υπέστη εγκεφαλικό πέρσι, σημείωσε σε συνέντευξή του στο «7News Spotlight»: «Με σκότωσε και μετά με θρήνησε, αρνούμαι να με θάψει».

Πρόσθεσε, δε, πως η ίδια ουδέποτε προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του ακόμα και μετά το εγκεφαλικό: «Μακάρι να καθίσουμε και να μιλήσουμε. Μακάρι να μπορούσαμε να λύσουμε τις διαφορές μας. Με αγαπούσε. Είμαι ο ήρωάς της. Και ξαφνικά με πέταξαν έξω».

Παρακάλεσε την κόρη του να του επιτρέψει να δει τα εγγόνια του: «Μεγκ σε αγαπώ – αγαπώ τα εγγόνια μου. Θα ήθελα πολύ να τους δω» και συμπλήρωσε πως ο νεαρός πρίγκιπας και η πριγκίπισσα «θα έχουν τη μύτη μου, θα έχουν τα μάτια μου».

Μαζί του στη συνέντευξη βρέθηκαν τα ετεροθαλή αδέρφια της η Σαμάνθα και ο Τόμας Τζούνιορ που σημείωσαν ότι ένιωσαν προσβεβλημένοι από τη δήλωση της Μέγκαν Μαρκλ ότι είναι μοναχοπαίδι και θα ήθελε πολύ να έχει αδέρφια. Όπως είπαν αρνήθηκε την ύπαρξή τους, επειδή η ίδια πίστευε ότι δεν ήταν αρκετά καλοί για τη νέα της ζωή.

Ο Τόμας Μαρκλ και η Μέγκαν ήρθαν σε ρήξη όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε σκηνοθετήσει κάποιες φωτογραφίες με παπαράτσι, έναντι χρηματικής αμοιβής, λίγο πριν το γάμο της Μέγκαν και του Χάρι. Στις φωτογραφίες φαινόταν ο ίδιος να δοκιμάζει κάποια κουστούμια για τον γάμο.

To άρθρο «Η Μέγκαν Μαρκλ με σκότωσε και με θρήνησε – Θέλω να δω τα εγγόνια μου» – Σπάνια συνέντευξη του πατέρα της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Source link