Η κόρη της σαράντισε και την πήγε στην εκκλησία να πάρει την ευχή – Άμεση Ενημέρωση

Η Maria Menounos κι ο σύζυγός της, Keven Undergaro διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους καθώς στην αγκαλιά του κρατούν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύζυγος της έγιναν γονείς στις 23 Ιουνίου μέσω παρένθετης μητέρας, μετά από 10 χρόνια προσπάθειας.

«Η Αθηνά είναι το μωρό θαύμα μας. Της είμαι τόσο ευγνώμων. Ξέραμε ότι θέλαμε ένα ελληνικό όνομα. Είχαμε μια λίστα και όλοι λένε όταν δείτε το μωρό, θα το μάθετε, αλλά αυτό ήταν εντελώς αναληθές για εμάς. Λέγαμε «τι κάνουμε;» Η Αθηνά είναι η θεά του πολέμου και της σοφίας, και ο Keven αγάπησε τη δύναμη αυτού του ονόματος, οπότε αυτό ήταν!» είχε δηλώσει η Maria Menounos για τον ερχομό της κόρης της.

Η μικρή που θα πάρει το όνομα Αθηνά έγινε 40 ημερών και η Maria Menounos μαζί με την οικογένειά της την πήγαν στην εκκλησία του Αγίου Νεκτάριου στις ΗΠΑ για να πάρει την ευχή του ιερέα όπως έκανε γνωστό η παρουσιάστρια με δύο φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Η Αθηνά πήρε την ευχή για τις 40 ημέρες στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκτάριου και ήταν τόσο όμορφα. Σε ευχαριστούμε πατέρα Δημοσθένη. Η Αθηνά είναι περιτριγυρισμένη από τόση αγάπη!» έγραψε η Menounos στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Για του λόγου το αληθές…

Source link