«Η Κατερίνα Γερονικολού μεσολάβησε για να τα βρούμε» – Άμεση Ενημέρωση

Μετά από μια ζωντανή σύνδεση που είχε ο Γιώργος Λιάγκας με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στο “Πρωινό”, ο παρουσιαστής θέλησε να αναφερθεί σε μια παρεξήγηση που είχαν οι δυο τους στο παρελθόν, εξαιτίας της οποία δεν μιλούσαν για ένα χρονικό διάστημα.

«Είναι εξαιρετικό παιδί ο Γιάννης. Κάποια στιγμή είχαμε παρεξηγηθεί γιατί είχε κάνει κάτι δηλώσεις και είχε μιλήσει λίγο… Και λέω “γιατί μιλάει έτσι στους δημοσιογράφους;”. Παρεξηγήθηκε, δικαίως.

Κι εγώ δικαίως είπα την άποψή μου. Και δεν μιλάγαμε ένα διάστημα. Ήταν από τις περιπτώσεις που με στενοχώρησε που δεν μιλάγαμε με τον Γιάννη, γιατί τον εκτιμώ πολύ», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Η Κατερίνα Γερονικολού μεσολάβησε για να τα βρούμε. Της είπα “μίλα του, τον αγαπάω”. Του μίλησε και τελικά καταλάβαμε ότι αγαπιόμαστε, αλλά το κρύβαμε ο ένας από τον άλλον», δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Όσον αφορά στην Κατερίνα Γερονικολού, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε δηλώσει: «Το επόμενο βήμα έχει γίνει. Μένουμε μαζί. Είναι μία τυπική διαδικασία που πιθανότατα χαροποιεί όλους τους κοντινούς γύρω γύρω που θα ήθελαν να συμβεί. Δεν απέχει ουσιαστικά αυτό που έχουμε».Source link