«Η επικαιρότητα είναι τρομακτική κι ασχολούνται αν χώρισε ο Σχίζας με την Παναγιώταρου;» – Άμεση Ενημέρωση

Ο Στάθης Σχίζας το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show». Ο νικητής του Survivor όπως ήταν φυσικό μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και για τον χωρισμό τους που το τελευταίο διάστημα έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

«Εδώ έχουμε ένα εκατομμύριο προβλήματα σαν χώρα κι η επικαιρότητα είναι τρομακτική στο τι συμβαίνει κι ασχολούνται αν χώρισε ο Σχίζας με την Παναγιώταρου. Ένα ζευγάρι είμαστε κι εμείς, απλά τυχαίνει να μας γνωρίζει λίγο παραπάνω ο κόσμος. Δεν έγινε και κάτι. Ένα ζευγάρι ακούστηκε ότι χώρισε. Γιατί το κάνουμε τόσο θέμα;

Δεν έχω να απαντήσω κάτι. Είναι κάποιες λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά και θα τις κρατήσω για εμένα και την Αλεξάνδρα. Δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες… Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει μεταξύ μας πάρα πολλή αγάπη και σεβασμός και μένω εκεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στάθης Σχίζας.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Στάθης Σχίζας.

Να αναφέρουμε πως ο Στάθης Σχίζας παραχώρησε συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πριν αρκετές ημέρες, ενώ μέχρι χθες που προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει μετακομίσει και έχει παραδεχτεί δημόσια τον χωρισμό τους.

 Source link