«Η επιθυμία του προέδρου να κερδίζει, με έκανε να επιστρέψω από το NBA» – Άμεση Ενημέρωση

Το νέο μεγάλο αστέρι του Παναθηναϊκού, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μίλησε στο επίσημο κανάλι του συλλόγου για τη μεταγραφή του στο «τριφύλλι», εξηγώντας το λόγο για τον οποίο αποχώρησε από το ΝΒΑ.

Παράλληλα ο Ισπανός φόργουορντ έπλεξε το εγκώμιο τόσο του νέου τεχνικού των «πράσινων», Εργκίν Αταμάν, όσο και των φιλάθλων της ομάδας, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι  «η επιθυμία του προέδρου να κερδίζει, με έκανε να επιστρέψω από το NBA».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός φόργουορντ:

– Για τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό: «Νιώθω υπέροχα, νιώθω σαν στο σπίτι μου. Ανυπομονώ να παίξω εδώ (σ.σ.: στο ΟΑΚΑ), να δω τους οπαδούς να… τρελαίνονται και απλά ν’ αγωνιστώ με αυτή την ομάδα. Αισθάνομαι ότι ο πρόεδρος θέλει να κερδίσει πάση θυσία κι αυτή η επιθυμία για τη νίκη με έκανε να επιστρέψω από το ΝΒΑ».

– Για τον Εργκίν Αταμάν: «Είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Ξέρει πώς να κερδίζει. Ήταν σε πολύ καλές ομάδες με εξαιρετικές συνθήκες και νιώθω ότι θέλει να κερδίσει κι εδώ».

– Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Νιώθω ότι αγαπούν την ομάδα. Την αγαπούν μέχρι θανάτου. Ακολουθούν την ομάδα οπουδήποτε, ό,τι κι αν γίνει. Αισθάνομαι ότι αυτοί είναι οι καλύτεροι οπαδοί που υπάρχουν. Μπορείς να το καταλάβεις κι από το αεροδρόμιο. Νιώθω εξαιρετικά. Ακόμη κι όταν υπέγραψα, όλα τα μηνύματα κι η αγάπη που πήρα. Δεν είχα ποτέ ξανά κάτι τέτοιο σε όσες ομάδες αγωνίστηκα. Είναι κάτι που θα θυμάμαι για όλη μου τη ζωή».

 

 

Source link