Η εξομολόγηση για τη συνεπιμέλεια με τον Ιωάννη Παπαζήση – Άμεση Ενημέρωση

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» παραχώρησε η Βανέσα Αδαμοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στη ζωή μετά το χωρισμό της από τον Ιωάννη Παπαζήση, τη συνεπιμέλεια του παιδιού, αλλά και τα σκοτάδια που την οδήγησαν στο φως.

«Μετά από ένα χωρισμό, πάμε παρακάτω τη ζωή μας. Η ζωή σε πάει από μόνη της παρακάτω. Ο Ιάσονας είναι μια χαρά γιατί οι γονείς του είναι μια χαρά. Δεν υπάρχει διαζύγιο μεταξύ μας γιατί δεν υπήρχε γάμος, είχαμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης.

Έχουμε τη συνεπιμέλεια του παιδιού, αλλά όχι με τον ακριβή όρο. Ως μητέρα είμαι υπέρ τα παιδιά να περνούν τον ίδιο χρόνο με τους γονείς και να μην υπάρχουν μπαμπάδες του σαββατοκύριακου γιατί δεν τους αξίζει», είπε αρχικά η Βανέσα Αδαμοπούλου.

Στη συνέχεια η Βανέσα Αδαμοπούλου αποκάλυψε: «Η στεναχώρια και τα σκοτάδια που πέρασα είναι αυτά που με οδήγησαν στο φως».

Ο έρωτας με τον Ιωάννη Παπαζήση

Να θυμίσουμε ότι η γνωριμία του Ιωάννη Παπαζήση και της Βανέσας Αδαμοπούλου έγινε στα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο». Εκείνος συμμετείχε παίζοντας τον ρόλο φαντάρου κι εκείνη ερμήνευσε το τραγούδι για το soundtrack του φιλμ «Πάνω στην τρέλα μου», το οποίο έγινε μεγάλη επιτυχία.

Το ειδύλλιό τους δεν άργησε να αποκαλυφθεί και χρόνια μετά, λίγο πριν έρθει στη ζωή ο γιος τους, υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.

Γενικότερα η Βανέσα Αδαμοπούλου και ο Ιωάννης Παπαζήσης δεν έχουν απασχολήσει πολύ τη δημοσιότητα με την προσωπική τους ζωή, καθώς όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί κρατούσαν χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας τις πολλές κοσμικές εμφανίσεις και τα φωτογραφικά φλας.

Οι δυο τους ήταν πολύ ευτυχισμένοι για 15 ολόκληρα χρόνια και καρπός του έρωτά τους ήταν ο γιος τους, Ιάσονας, ο οποίος ήρθε στη ζωή το 2015. Παρόλο που έχουν χωρίσει, έχουν άριστες σχέσεις.

 Source link