Η διασκευή του «Enter Sadman» των Metallica από τους Motorhead κυκλοφόρησε ψηφιακά και έχει και video clip

Σπάνια διασκευή του 1998 από τους Motorhead του «Enter Sandman» των Metallica κυκλοφόρησε σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες streaming.

Η διασκευή του εμβληματικού τραγουδιού των Metallica ηχογραφήθηκε πρώτη φορά το 1998 από τους Motorhead, ως μέρος μιας συλλογής άλμπουμ για τη διοργάνωση επαγγελματικής πάλης ECW Wrestling.

Το τραγούδι ήταν διαθέσιμο μόνο σε CD -και παράνομων αντιγραφών που κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο- μέχρι τώρα.

Με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας Motörhead (8η Μαΐου) η διασκευή είναι πλέον διαθέσιμη σε όλες τις πλατφόρμες streaming.

Το τραγούδι συνοδεύεται από μουσικό βίντεο κινουμένων σχεδίων, στο οποίο ένα παιδί ταλαιπωρείται από εφιάλτες και σώζεται από τη μασκότ Warpig των Motörhead.

Εκτός από την ψηφιακή μορφή, το τραγούδι κυκλοφορεί σε περιορισμένης έκδοσης βινύλιο 7 ιντσών με χαραγμένο στην πλευρά Β το Motörhead Warpig μέσω της ιστοσελίδας του συγκροτήματος.

Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, ο ντράμερ Μίκι Ντι είπε ότι το συγκρότημα «δεν θα περιοδεύσει ποτέ, ποτέ, ποτέ ξανά» με το όνομα Motörhead.

To άρθρο Η διασκευή του «Enter Sadman» των Metallica από τους Motorhead κυκλοφόρησε ψηφιακά και έχει και video clip δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Source link