«Η Δέσπω Διαμαντίδου δεν ξαναπαντρεύτηκε γιατί ο Παπαμιχαήλ ήταν ο έρωτας της ζωής της» – Άμεση Ενημέρωση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε την Πέμπτη 4/5 ο Μάκης Δελαπόρτας.

O γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την γνωριμία του Δημήτρη Παπαμιχαήλ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και για την θυελλώδη σχέση τους.

«Έχω γράψει τόσα βιβλία αλλά πάντα η κουβέντα θα έρχεται στην Αλίκη και στον Δημήτρη, στιγμάτισαν όλη την Ελλάδα. Η Αλίκη θα πουλάει πάντα, οι σημερινές γενιές μεγαλώνουν με τις ταινίες της και με ρωτάνε πολύ συχνά για αυτήν πράγματα», είπε αρχικά ο Μάκης Δελαπόρτας και συνέχισε: «Με έβαλαν στο σπίτι τους. Φίλος με τον Παπαμιχαήλ έγινα βέβαια μετά τον θάνατο της Αλίκης, γιατί δεν μπορούσες να είσαι φίλος και με τους δύο».

«Υπήρχαν κάποιες εντάσεις μεταξύ τους. Ξέρω και κάποια πράγματα που δεν λέγονται. Υπήρχε και μία αντιπαλότητα σε επαγγελματικό επίπεδο, ο Δημήτρης δεν μπορούσε να δεχθεί ότι η Αλίκη πάντα ήταν πρώτο όνομα», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Πέρασαν και οι δύο στο Εθνικό συμμαθητές. Εκείνος τότε δεν είχε κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον για την Αλίκη, γιατί είχε ήδη σχέση με τη Δέσπω Διαμαντίδου. Όταν έπαιξαν στο θέατρο πρώτη φορά ο Δημήτρης και η Αλίκη, εκεί ερωτεύτηκαν. Έπαιζε και η Δέσπω σε εκείνον τον θίασο και όταν ο Δημήτρης έβαλε δαχτυλίδι στην Αλίκη επί σκηνής το είδε εκείνη και πήγε στο καμαρίνι και έκλαιγε», περιέγραψε ο ηθοποιός.

«Το έμαθε επί σκηνής ότι αυτοί θα γίνουν ζευγάρι πια. Περίμενε να τελειώσει η σεζόν πολύ απογοητευμένη. Δεν ξαναπαντρεύτηκε η Δέσπω Διαμαντίδου, πληγώθηκε πάρα πολύ, γιατί ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν ο έρωτας της ζωής της», είπε ολοκληρώνοντας ο Μάκης Δελαπόρτας.Source link