Η απάντησή της για τον Γιάννη Μπέζο μετά τη δήλωση του Πέτρου Φιλιππίδη – Galaksias.gr

Η Ιωάννα Πηλιχού έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών που βρέθηκαν στην κοπή της πίτας στο θέατρο «Αλάμπρα». Μεταξύ άλλων η ηθοποιός απάντησε για τον Γιάννη Μπέζο και τη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» στην οποία είχαν συνεργαστεί.

«Όταν κερδίζω το φλουρί δεν πηγαίνει καλά η χρονιά. Χαίρομαι που δεν το κέρδισα. Ότι καλύτερο στη Βάσω Γουλιελμάκη που το κέρδισε», είπε αρχικά η Ιωάννα Πηλιχού.

Η Ιωάννα Πηλιχού είπε στη συνέχεια για τον Γιάννη Μπέζο: «Δεν έχω προλάβει να δω τι ακριβώς είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης για τον Γιάννη Μπέζο. Εγώ προσωπικά λατρεύω τον κύριο Μπέζο. Είναι κύριος, είναι επαγγελματίας, ο καλύτερος επαγγελματίας που έχω δει σε αυτή τη δουλειά. Έχω μάθει άπειρα πράγματα από αυτόν, είναι δίκαιος, έχει καλή καρδιά, δεν έχω να πω τίποτα αρνητικό».

Κλείνοντας, η Ιωάννα Πηλιχού απάντησε για τη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί»: «Ναι, ο κόσμος μού μιλάει ακόμα για το Ευτυχισμένοι μαζί, το έχουν αγαπήσει κι εμείς το έχουμε αγαπήσει. Είναι πολύ ευχάριστο, τόσα χρόνια μετά».Source link