Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με τη Josephine – Άμεση Ενημέρωση

Ο Νίνο έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών το βράδυ της Πέμπτης (11/05) και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Ο τραγουδιστής δήλωσε πως είναι ανοιχτός σε τηλεοπτικές προτάσεις, αλλά και στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει στον νέο κύκλο του «Fame Story». Παράλληλα ο Νίνο ρωτήθηκε και για τη σύντροφό του, Josephine, αποφεύγοντας ωστόσο ευγενικά να απαντήσει.

«Δεν θέλω να μιλήσω και να κάνω συζήτηση τώρα εδώ έξω στον δρόμο για τέτοια πράγματα, προσωπικά. Δε με ενοχλεί κάτι, το αντιμετωπίζω cool. Δεν θυμάμαι πως είναι τα μέσα να μην ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή» αρκέστηκε να πει ο τραγουδιστής.

Οι δυο καλλιτέχνες ήρθαν κοντά μέσω κοινών τους φίλων και γρήγορα οι δυο τους ένιωσαν την έντονη χημεία που υπήρχε ανάμεσά τους και εκ τότε είναι αχώριστοι.

Η αποκάλυψη της σχέσης του Νίνο με τη Josephine έγινε αρχικά μέσα από την εκπομπή “Πρωινό μας”, ενώ λίγες μέρες μετά κυκλοφόρησαν και οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες. Ωστόσο μέχρι στιγμής τόσο ο Νίνο όσο και η Josephine, παρά τις κοινές τους εμφανίσεις, δεν έχουν επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει δημόσια τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι.

Η Josephine πάλι σε συνέντευξη στην εκπομπή «Με αγάπη, Χριστιάνα» της κυπριακής τηλεόρασης είχε αναφερθεί στην προσωπική της ζωή, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε σχέση με τον Νίνο. «Είμαι πάρα πολύ καλά! Δεν ξέρω αν ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο, πιο πολύ στην ψυχολογία θα έλεγα. Όχι ότι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς τον έρωτα. Μπορεί να βοηθάει λίγο» εξομολογήθηκε η Josephine.Source link