Η αντίδρασή του όταν η Δανάη Μπάρκα του ζήτησε on air να την κάνει follow στο Instagram – Άμεση Ενημέρωση

Καλεσμένος στο πλατό του «Πάμε Δανάη» ήταν ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ,  Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σχέση του με τα social media.

«Περνάμε σε μια εποχή που βλέπουμε τους πολιτικούς να είναι πιο άνθρωποι. Να δείχνουν ότι έχουν τρωτά σημεία. Να κάνουν Instagram και TikTok. Που δε με ακολουθείτε και πολλή στενοχώρια έχω πάρει», είπε με χιούμορ η Δανάη Μπάρκα στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος της απάντησε: «Σας υπόσχομαι πως αμέσως μετά θα αρχίσω να σας ακολουθώ, μπας και ανέβουν και τα νούμερά μου».

Όσον αφορά τη σχέση του με τα social media ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε:

«Έχει αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η επικοινωνία στις μέρες μας. Όταν προσπαθείς να δείξεις κάτι που δεν είσαι, στο τέλος της ημέρας… γκριντζάρεις. Τα νέα αυτά εργαλεία έχουν και ένα όριο. Πρέπει, όσο μπορείς, να δείχνεις αυτό που είσαι. Αυτό επιχειρώ εγώ τουλάχιστον.

Στο TikTok δεν κάνω κάτι εξεζητημένο. Λέω αυτό που θέλω να πω, δεν έχω κάποιον άνθρωπο να μου λέει. Έχω την αίσθηση ότι είναι ένας τρόπος επικοινωνίας. Δεν είμαι TikToker, πρέπει όμως να καταλάβουμε ότι ο κόσμος αλλάζει. Ακόμα και οι γιοι μου δεν το ήθελαν, τώρα όλη την ώρα σκρολάρουν».

 

 Source link