Η ανάδρομη Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στις 9 Αυγούστου 2023 η ανάδρομη Αφροδίτη από τις 22° 55’ του Λέοντα θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Με την όψη αυτή, κάποια απρόβλεπτα γεγονότα θα ξυπνήσουν μέσα μας την ανάγκη για ανεξαρτησία και θα απειλήσουν τη σταθερότητα, τόσο των σχέσεων, όσο και των συνεργασιών μας.

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Τα πάνω – κάτω στην αισθηματική σας ζωή θα φέρει η όψη αυτή καθώς, όχι μόνο δεν θα σας είναι εύκολο να ανεχθείτε καταπίεση, αλλά θα είστε και εστιασμένοι στις περιπέτειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα νιώσετε συναισθηματική ένταση και ανησυχία ενώ θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε και κάποια προβλήματα οικογενειακής, καθώς και οικονομικής, φύσης που θα σας αγχώσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχετε μια ψυχική και συναισθηματική αμφιθυμία η οποία, αν δεν ελέγξετε, θα σας οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε καυγάδες, ρήξεις και γενικά μπελάδες. Προσοχή στις μετακινήσεις

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και μεθοδικοί στον τρόπο που ξοδεύετε και γενικά κινείστε και να μην ενδίδετε στις παρορμήσεις της στιγμής. Κάποιες φιλικές σας σχέσεις θα σας καταπιέσουν.

ΛΕΩΝ

Να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με τους ανωτέρους σας καθώς κάποια γεγονότα θα σας φέρουν σε κόντρα μαζί τους. Διατηρείτε χαμηλό προφίλ σε όλων των ειδών τις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα βιώσετε κάποιες ανατροπές σε διάφορους τομείς της ζωής σας που θα σας αγχώσουν και θα σας ωθήσουν σε σκέψεις αρνητικές και μελαγχολικές. Πείτε όχι στα μυστικά και στο παρασκήνιο.

ΖΥΓΟΣ

Μην μπερδεύετε το μέλλον με το παρελθόν σας με αποτέλεσμα να αποδυναμώνεστε ψυχολογικά στο παρόν σας. Κοιτάξτε μπροστά και βγάλτε από τη ζωή σας όσους σας ταλαιπωρούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανατροπές και απρόοπτα καλείστε να διαπραγματευτείτε σε σχέση με μια επαγγελματική συνεργασία σας. Αν δεν θέλετε να έρθετε σε οριστική ρήξη, θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεδομένου ότι θα αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε αναβολές, καθυστερήσεις και λοιπά εμπόδια αναφορικά με υπογραφές, νομικές υποθέσεις ή μετακινήσεις, θα χρειαστεί να δείξετε αυτοσυγκράτηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια απρόοπτα γεγονότα θα επαναφέρουν στη μνήμη σας δυσάρεστες καταστάσεις του αισθηματικού παρελθόντος σας που θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας. Προσοχή και στα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εξωτερικοί παράγοντες αλλά και προβλήματα ατόμων από το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον σας θα σας αγχώσουν και, ταυτόχρονα, θα προκαλέσουν προβλήματα στη σχέση με το ταίρι σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η καθημερινότητά σας θα είναι απρόβλεπτη και πιεστική και αυτό θα σας αγχώσει. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι το ότι εσείς θα πρέπει να αλλάξετε τρόπο σκέψης και να απαλλαγείτε από τοξικότητες.

Πηγή: Myastro.grSource link