«Η αλωπεκία είναι κάτι που θα έχω για όλη μου τη ζωή και θέλει παρακολούθηση» – Άμεση Ενημέρωση

Η Χαρά Παππά βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (03/05) σε εκδήλωση μόδας που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Το μοντέλο, που πριν μερικούς μήνες μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την αλωπεκία, ανέφερε πως πλέον είναι καλύτερα στην υγεία της, στο ψυχολογικό τουλάχιστον κομμάτι, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Στέφανο Τσαγκαράκη.

«Είμαι καλύτερα τώρα. Η αλωπεκία είναι κάτι που θα έχω για όλη μου τη ζωή και θέλει παρακολούθηση. Άλλοτε θα γίνεται χειρότερο, άλλοτε θα μειώνεται… αλλά, ψυχολογικά είμαι πολύ καλύτερα. Η σχέση μου είναι εδώ, με στηρίζει πάντα. Αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Με συνοδεύει για να νιώθω εγώ καλά και ασφάλεια αλλά, κάθεται πάντα λίγο παραπέρα για να μη φαίνεται» ανέφερε αρχικά η Χαρά Παππά.

Στη συνέχεια, όταν η Χαρά Παππά ρωτήθηκε αν έχει δεχτεί πρόταση γάμου από τον σύντροφό της, Στέφανο Τσαγκαράκη, σχολίασε με χιούμορ: «Ευχάριστο είναι το ότι είμαστε καλά μαζί. Δεν υπάρχει πρόταση. Δε ξέρω αν με ακούει από εκεί που κάθεται. Τίποτα, κανένα δαχτυλίδι, άδεια χέρια. Το θέλω να γεμίσει το χέρι μου. Είναι και η δουλειά του, ασχολείται με τα κοσμήματα και ένα δαχτυλίδι εμένα δεν… Τίποτα. Τίποτα. Προσπαθώ».

 

Source link