Ηράκλειο: Νέα εξάμηνη παράταση για τον ανισόπεδο κόμβο Αρκαλοχωρίου ζητά ο εργολάβος (βίντεο) – ΗράκλειοΤο αίτημα του εργολάβου για εξάμηνη παράταση για τον ανισόπεδο κόμβο Αρκαλοχωρίου και της παράκαμψης έκανε δεκτό η Περιφέρεια Κρήτης

  • Πρόβλεψη για ολοκλήρωση του έργου πριν δύο χρόνια με νέο χρονοδιάγραμμα τον Ιούνιο
  • Τα 2,8 χιλιόμετρα θα ενώσουν το Αρκαλοχώρι με τους οικισμούς της περιοχής
  • Σε εξέλιξη οι εργασίες σε 19 σημεία του επαρχιακού δικτύου Ηράκλειο – Βιάννος

Νέα εξάμηνη παράταση για το έργο του ανισόπεδου κόμβου και της παράκαμψης του Αρκαλοχωρίου, ζήτησε ο εργολάβος ο οποίος έκανε χρήση της ειδικής ρύθμισης που θέσπισε η κυβέρνηση εξαιτίας της ενεργειακής κρίσης. 

Την ίδια ώρα η Περιφέρεια Κρήτης έκανε δεκτό το αίτημα, με το έργο να ολοκληρώνεται το Καλοκαίρι του 2023. 

Πρόκειται για ένα έργο το οποίο θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί εδώ και δύο χρόνια, με το καταληκτικό χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του να ορίζεται τον Ιούνιο του 2023. 

Το έργο εκτείνεται σε μήκος 2,8 χιλιομέτρων και θα εξυπηρετήσει τη σύνδεση του Αρκαλοχωρίου και των οικισμών της ευρύτερης περιοχής με το Ηράκλειο και τη Βιάννο. 

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την αποκατάσταση 19 επικίνδυνων σημείων στον επαρχιακό δρόμο Ηράκλειο – Βιάννος. 

Ο Νίκος Ξυλούρης αναφέρθηκε στις εξελίξεις που υπάρχουν για το έργο του ισόπεδου κόμβου Πεζών αλλά και για τον φωτισμό στον κόμβο Κουνάβων. 


[ad_2]
Source link