Ευχαριστήριο μήνυμα του ‘Μαμάτσειου’ νοσοκομείου για την έκθεση ‘συναισθήματα και στιγμές που βίωσε το προσωπικό κατά τη διάρκεια της Πανδημίας Covid-19’

 

Μετά από το δύσκολο διάστημα της Πανδημίας, με την ψυχική και σωματική καταπόνηση του προσωπικού, το Νοσοκομείο μας αυτές τις εορταστικές μέρες, υλοποιεί έκθεση έργων με λόγο και εικόνα.

Ευχαριστούμε θερμά τις κυρίες Αλίκη Θεοδωρίδου και Μαρία Παυλίδου, υπαλλήλους μας με καλλιτεχνικές ανησυχίες, οι οποίες θέλησαν να αποτυπώσουν μέσα από τα έργα και τη συνεργασία τους, συναισθήματα και στιγμές που βίωσε το προσωπικό κατά τη διάρκεια της Πανδημίας Covid-19. Επίσης, ευχαριστούμε όλους τους υπαλλήλους που βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο του για την πραγματοποίηση της έκθεσης καθώς και τον Δήμο Κοζάνης που μας παραχώρησε τα καβαλέτα.

Η παρουσίαση των έργων αυτών είναι ανοιχτή σε όλους τους ασθενείς – επισκέπτες του Νοσοκομείου και προσπαθεί να χρωματίσει την γκρίζα καθημερινότητα με τα χρώματα της αλληλεγγύης, του ονείρου και της ελπίδας.

Μετά το πέρας των εορτών τα εν λόγω έργα θα διατεθούν για να διακοσμήσουν τις κλινικές και τα τμήματα του Νοσοκομείου μας.

 

 Source link