«ΕΣΡ καλησπέρα, σε ενοχλεί το φιλί του Παπακαλιάτη ή αυτό που είπε ο κύριος Κούγιας;» – Galaksias Portal News

Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε καλεσμένος στην πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη και μετά το τέλος της εκπομπής έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το στούντιο.

«Δεν ξέρω πως νιώθω. Είναι πολύ νωρίς για να νιώσω κάτι. Νιώθω καλά, μια χαρά… Δεν θα κάνω τίποτα, είχα πάρει μια απόφαση να μην κάνω τηλεόραση» απάντησε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς σε ερωτήσεις για ενδεχόμενη επιστροφή του στην τηλεόραση.

Όσον αφορά για τον αν μίλησε με την Κατερίνα Ζαρίφη που θα κάνει εκπομπή στο Open, o παρουσιαστής είπε: «Δεν έχω μιλήσει με την Κατερίνα Ζαρίφη. Εύχομαι καλή δύναμη και καλό κουράγιο».

Σε ερώτηση για τον Στέφανο Κασσελάκη και τα σχόλια του Αλέξη Κούγια, ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε: «Για αυτό πρέπει να πάτε έξω από το γραφεία το ΕΣΡ και να ρωτήσετε “ΕΣΡ καλησπέρα, σε ενοχλεί το φιλί του Παπακαλιάτη ή αυτό που είπε ο κύριος Κούγιας;”. Αυτή είναι μια ωραία ερώτηση. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να σχολιάσω κάποιον λόγω της σεξουαλικής του προτίμησης, γιατί για αυτό γίνεται αυτή η κουβέντα. Εκεί έχει γίνει το spot και δεν μπορώ να το καταλάβω. Που πνιγόμαστε με λυπεί πολύ περισσότερο, που δεν υπάρχει σωσίβιο να πιαστούμε πουθενά. Παρόλα αυτά μακάρι η προσωπικότητα οποιουδήποτε να μπορεί να προσφέρει».

 

 

 Source link