Επικίνδυνος δρόμος από Χανιά προς Ρέθυμνο – Πριν δοθεί στην κυκλοφορία βουλιάζει… – ΧανιάΟι λακκούβες αυτές είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες λόγω του μεγέθους τους καθώς τα διερχόμενα οχήματα πέφτοντας σε αυτά τραντάζονται , με αποτέλεσμα στην καλύτερη περίπτωση να προκαλέσουν ζημιές ελλοχεύει όμως και ο κίνδυνος του τροχαίου

Ένας δρόμος μεγάλης κυκλοφορίας, από τον οποίο διέρχονται δεκάδες οχήματα σε καθημερινή βάση είναι αυτός από Αρμένους Ρεθύμνου προς Σπήλι στην περιοχή Πύργος. Πρόκειται για ένα δρόμο τον οποίο χρησιμοποιούν οι οδηγοί λεωφορείων, επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων για να κινηθούν από Χανιά προς Ρέθυμνο.

Η συγκεκριμένη οδική αρτηρία είναι γεμάτη παγίδες, άκρως επικίνδυνες για τους οδηγούς, αλλά και ιδιαίτερα επιβλαβείς για τα οχήματα.

Το πρόβλημα γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Facebook ο χρήστης Γιάννης Ξυπολιτάκης και αναφέρεται συγκεκριμένα στο σημείο της διασταύρωσης για Αγία Φωτεινή. Όπου ο δρόμος έχει ξεκινήσει να κάνει επικίνδυνα «σαμαράκια» πριν καν δοθεί στην κυκλοφορία.

Οι λακκούβες αυτές είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες λόγω του μεγέθους τους καθώς τα διερχόμενα οχήματα πέφτοντας σε αυτά τραντάζονται , με αποτέλεσμα στην καλύτερη περίπτωση να προκαλέσουν ζημιές ελλοχεύει όμως και ο κίνδυνος του τροχαίου!

Φυσικά μπορεί να φανταστεί κανείς τι μπορεί να συμβεί, αν για παράδειγμα, σε μια άκρως επικίνδυνη λακκούβα, πέσει κάποιο δίκυκλο… Θα μιλάμε για ένα ακόμη θύμα της ασφάλτου και τότε όλοι θα δηλώνουμε συντετριμμένοι, αναζητώντας τις όποιες ευθύνες, που δεν πρόκειται να βρεθούν ποτέ…

 


[ad_2]
Source link